myymälät

Kotisi mittaiset matot

Kaikki tuotteet
Kategoriakuva mittatilausmatot

Mittatilausmatot ilman toimituskuluja 29.2.-17.3.

Nyt rajoitetun ajan kaikki mittatilausmatot ilman toimituskuluja joustavasti vaikka suoraan kotiovelle. Nyt on erinomainen aika hankkia kotiisi juuri sopivan kokoinen matto. Mitä enää odotat, tutustu tuotteisiin ja tilaa!

Hyödynnä tarjous 29.2.-17.3. koodilla: MITTATILAUS24

Tutustu valikoimaan
mattokymppi palvelu mattojen korjauspalvelu

Mittatilausmatot

Etsitpä mattoa kotiin, mökille, veneeseen, asuntoautoon tai työpaikallesi, meiltä saat juuri sinun mittoihisi sopivan maton. Mittatilausmatot voivat olla sinulle sopivin ratkaisu. 

Valmistamme mattoja mittojen mukaan omassa ompelimossamme Jyväskylässä. Tutustu mittatilausmattojen laajaan valikoimaamme.

Uutuudet

Etsitkö sisustamisen uutuuksia? Onko sinulla uusi matto etsinnässä olohuoneeseen, keittöön tai eteiseen? Uutuudet valikoimastamme löydät kaikki viimeisenä valikoimaamme saapuneet uudet matot sekä sisustustuotteet. Tervetuloa tutustumaan!

ajankohtaista nyt

Kevään matto uutuudet ovat saapuneet valikoimaamme. Siirry tutustumaan ajankohtaisiin uutuuksiin, etuihin ja käynnissä oleviin kampanjoihin.

lue lisää

uusin blogi

Olohuone on kodin sydän. Maton valinnalla on siis väliä! Tutustu blogissa vinkkeihimme, mihin kannattaa kiinnittää huomiota mattoa valitessa.

lue lisää
Toimitus kotiovelle
Mittatilausmatot meiltä kotiin toimitettuna
asiakaspalvelu
Joustavat maksutavat Klarnalla

Tuote-kategoriat

Mattokympiltä löydät Suomen laajimman mattovalikoiman. Tutustu laajaan valikoimaamme puuvillamattoja, villamattoja, nukkamattoja ja helppohoitoisia käytävämattoja.

Kategoriakuva mittatilausmatot

Mittatilausmatot

Leimu puuvillamatto räsymatto portailla

Puuvillamatot

Anna villamatto

Villamatot

kumipohjainen otava matto

Kumipohjaiset matot

louhi helppohoitoinen matto

Helppohoitoiset matot

Nukkamatto Felicia olohuoneen lattialla

Nukkamatot

Silmu juuttimatto

Juutti- ja sisalmatot

Itämaiset- ja kelimmatot

Mattokauppaa jo vuodesta 1975

Me kunnioitamme perinteitä, mutta haluamme olla osana myös tulevaisuuden koteja.

meistä

Monet ideat ja päätökset ovat aivan oikeastikin saaneet alkunsa saunan lauteilla. Kun siihen lisätään vielä häät ja sattumukset, voi syntyä Mattokympin kaltaisia yrityksiä. Eletään vuotta 1975. Thomas ja Riitta Leppänen ovat tavanneet muutama vuosi aikaisemmin.

hoito-ohjeet

Oikein hoidettuna matosta on sinulle iloa pidempään!
Usein matolle hoidoksi riittää säännöllinen imurointi ja tuuletus. Vältä maton turhaa vesipesua. Kaikki materiaalikohtaiset tarkemmat hoito-ohjeet ja vinkit löydät seuraamalla alla olevaa linkkiä.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00