myymälät

Asiakaspalvelu

Etusivu / Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Laadukasta asiakaspalvelua Mattokympiltä

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään! Asiantunteva asiakaspalvelutiimimme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi liittyivät ne sitten tuotteisiimme, mittatilausratkaisuihin tai toimituksiin. Kysy rohkeasti apua oli mattopulmasi millainen tahansa. Katso myös löytyykö vastaus kysymykseesi jo usein kysytyistä kysymyksistä.

Löydä suunnitteluapua asiakaspalvelustamme! Etsitkö mattoa haasteellisen malliseen tilaan? Etkö tiedä mikä matto sopisi parhaiten kotiisi? Oletko sisustussuunnittelija tai rakennuttaja ja kaipaat apua kohteesi mattosuunnitelman kanssa? Autamme sinua aina oikean maton valinnassa. Asiakaspalvelun aukioloajat näette alta.

Huomaathan, että meillä on omat numerot kuluttaja- sekä tukkuasiakkaillemme. Lisäksi tarjoamme apua viittomakielisille asiakkaille.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu kuluttaja-asiakkaille. Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa asioissa tilauksen tekemisestä tuotteiden valintaan asti. Ole yhteydessä, mikäli jokin askarruttaa. Asiakaspalvelumme on auki ma-pe 8-16.

Aukioloaika

Arkisin 8-16

Yhteystiedot

050 304 6397

info@mattokymppi.fi

Tukkumyynti / Jälleenmyyjät

Yritysasiakaspalvelu tukkuasiakkaille sekä jälleenmyyjille. Asiakaspalvelu auki ma – pe 8-16.

Aukioloaika

Arkisin 8-16

Yhteystiedot

050 381 8851

tilaukset@mattokymppi.fi

Viittomakielinen asiakaspalvelu

Viittomakielinen asiakaspalvelu palvelee viittomakielisiä heidän omalla äidinkielellään ma-ke 8-16. Riikan tavoittaa viittomakielisen asiakaspalvelun numerosta, joko tekstiviestillä tai videopuhelulla. Viittomakielisestä asiakaspalvelusta voit kysyä apua kodin matto- ja sisustusvalintoihin sekä tilata suoraan mittojen mukaan tilattavia mattomalleja.

Aukioloaika

Arkisin 8-16

Yhteystiedot

050 365 3789

viittomakielinenpalvelu@mattokymppi.fi

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00