myymälät

Lasten matot

Etusivu / Matot / Lasten matot

Lasten matot

Näytetään kaikki 12 tulosta

Lastenmatot

Etsitkö väriä ja iloa lastenhuoneeseen? Etsitkö kenties lahjaideaa perheen pienimmille? Lastenmatot ilahduttavat ihanilla väreillä ja leikkisillä kuoseilla koko perhettä.

Leikkisiä ja värikylläisiä lasten mattoja piristämään lastenhuoneita

Lastenhuoneen matot antavat lämpimän ja pehmeän alustan leikeille. Huristele hurjaa kyytiä pikkuautoilla liikennematolla tai köllöttele muuten vaan pehmeällä ja kuviollisella nukkamatolla. Piristä värikkäällä lastenmatolla lastenhuoneen tai leikkinurkan sisustusta.

Lasten suosikkimattoja ovat vuodesta toiseen leikkisät matot eläinhahmoilla sekä liikenne – ja automatot. Autoleikit kuuluvat olennaisena osana tiettyyn ikävaiheeseen. Myös eläinhahmomatot, kuten pupu- nalle- dinosaurus- ja kissamatot ovat suosittuja. Lastenhuoneen matot ovat loistava lahjaidea pienille leikkijöille. Päästä lasten mielikuvitus valloilleen leikkimatolla.

Kaikki valikoimamme lastenmatot ovat helppohoitoisia ja pölyämättömiä. Imuroi ja tuuleta lastenhuoneen mattoa säännöllisesti. Tahrat on helppo poistaa matosta pyyhkimällä kostealla siivousliinalla.

Tarvittaessa kaikki lastenhuoneen matot ovat vesipestäviä, joten puhtaanapito on helppoa vahingon sattuessa. Tutustu lastenmattojen hoito-ohjeisiin.

Anna lapsen valita mieleinen matto

Ilahduta leikki-ikäistä lasta liikennematolla, avaruusteemaisella lastenhuoneen matolla tai suloisella matolla, jossa on eläinhahmo. Isomman koululaisen huoneeseen suosikkimatto saattaa löytyä esimerkiksi valikoimamme nukkamatoista tai villamatoista.

Etkö löydä mieleistäsi mattoa valikoimamme lastenmatoista? Valikoimme matot lastenhuoneeseen päivittyvät meille sesongeittain, ja uutuuksia tulee meille usein valikoimiin.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00