myymälät

Brändit

Etusivu / Meistä / Brändit

Brändit

Tervetuloa kotiin

Me kaikki tiedämme miltä kodin pitää tuntua ja näyttää, mutta meille kaikille se tarkoittaa eri asioita.

Toinen haluaa vaaleaa ja yksinkertaista, ympärillä pitää olla väljää ja rauhallista. Kaikelle on paikkansa ja valo virtaa esteettä huoneesta toiseen. Toinen puolestaan rakentaa kotiinsa värien ja runsauden herkulliseksi sekoitukseksi, mikään ei ole liikaa ja kaikki on liian vähän -ajatuksella. Silti meille kaikille koti on samanlainen, rentoutumisen ja rauhan tyyssija.. vai onko sittenkään?

Kaikkeen se arki taipuu, mutta jotta siitä tulisi helpompaa, olemme luoneet ihankotona ja NOKOHOME brändit, joiden avulla löydät kauniita toisiinsa sopivia tuotteita juuri sinun arkeasi helpottamaan.

IHANKOTONA

ihankotona

Kiireinen eteinen, keittiön höyryävät kattilat, olohuoneen leikkikenttä ja liian pieni kodinhoitohuone, niistä on kodit ja arki usein tehty. Mutta arki on myös juhlaa, rakkaita muistoja, ystäviä, naurua, leikkiä, koiran haukuntaa ja onnenhetkiä.

Ja miltä se arki sitten näyttää, se näyttää kodilta.Tyylisi voi olla vapaa ja rönsyilevä, tai kodikkaan romanttinen ja värikäs. Arvostat sujuvuutta ja viihtyisyyttä, kaiken ei tarvitse olla niin justiinsa, mutta sekin on toki sallittua.

Huolettoman rentoja arjen luottotuotteita, helppohoitoisia, kodikkaita ja käytännöllisiä, mukavan hintaisia ja kaikille sopivia. Me autamme sinua lisäämään kotiisi vielä sen viimeisen silauksen, jotta olisit paremmin valmistautunut arjen vauhdikkaisiin käänteisiin.

NOKOHOME

NOKOHOME

Avaat kodin oven. Huokaiset. Arki osaa välillä olla särmikästä ja kirjavaa. Kodin lämpöön on ihana vetäytyä.

Kotisi on kutsuva ja levollinen. Suosit pehmeitä sävyjä, ilmavuutta ja valoa. Etsit rauhoittavaa taustaa arjen rönsyille. Sinulle beige ja valkoinen ovat värejä. Viimeistelet kotisi rohkeasti värimausteilla ja leikittelet yllättävillä kuoseilla. Ennen kaikkea kotisi on erilainen, mutta sopivasti tavallinen.

Rennon ajattomia ja kauniin pelkistettyjä kodin sisustuksen tuotteita. Hillittyä värien ja kuosien harmoniaa, tasapainoa ja rauhaa. Kodin arkeen ja juhlaan sopivia.

Tätä kaikkea on NOKOHOME ja tietysti vielä paljon muuta. Tee kodistasi juuri sellainen, kuin sinusta parhaalta tuntuu.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00