myymälät

Mittatilaus käytävämatot

Etusivu / Mittatilausmatot / Mittatilaus käytävämatot

Mittatilaus käytävämatot

Näytetään tulokset 1–12 / 30

Mittatilaus käytävämatot

Etsitkö mattoa omalla pituudella eteiseen, aulatilaan tai keittiöön? Pitkiin ja kapeisiin käytäviin voi monesti olla vaikea löytää sopivaa mattoa. Valikoimastamamme löydät laadukkaat mittatilaus käytävämatot. Voi tilata käytävämatot sentin tarkkuudella tilaan sopivaksi.

Tilaa aina haluamasi pituus

Käytävämattovalikoimassamme on saatavilla 67cm, 80cm (83cm), 100cm ja 120cm leveitä rullia. Rullien leveydet ovat vakiot. Näissä rullissa on reunoilla valmiiksi tehtaan lankakanttaus. Tilatessasi maton, leikkaamme valitsemastasi rullaleveydestä maton mittojesi mukaan ja ompelemme maton päädyt reunankaltaisella lankakanttauksella maton sävyyn. Huomaathan, että vaikka leikkaamme matot meillä tarkkaan mittaan, niin matto voi alkuun hieman kutistua, kun rullassa ollut jännite laukeaa. Mittatilauskäytävämatot ovat hyvä valinta erityisesti silloin, jos sopivaa vakiomittaista mattoa ei löydy.

Käytävämatoista löytyy paljon väri- ja kuosivaihtoehtoja. Valitse sopiva tyyli juuri sinun kotisi sisustukseen. Kaikista valikoimamme omalla mitalla tilattavista käytävämatoista on tilattavissa mallipalat. Tilaa mallipalat kotiisi, niin voit varmistua mittatilausmaton oikeasta sävystä ja laadusta. Voit tilata mallipalat helposti verkkokaupastamme ilman toimitusmaksua. Näet kunkin mittatilaustuotteen kohdalta missä väreissä mallipaloja saatavilla.

Hoito-ohjeet

Mattojen hoitoon panostamalla mattosi säilyvät pidempään. Tutustu mattojen hoito-ohjeisiin.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00