myymälät

Kylpyhuonematot

Etusivu / Matot / Kylpyhuonematot

Kylpyhuonematot

Näytetään kaikki 10 tulosta

Kylpyhuonematot

Etsitkö kylpyhuoneen värimaailmaan uutta piristystä?  Etsitkö seesteistä tunnelmaa vai rakastatko värejä?  Valikoimamme kylpyhuonematot tuovat uutta väriä ja pehmeää ilmettä kylpyhuone ja wc-tiloihin. 

Värillä on väliä kylpyhuoneessa!

Vaihda maton väriä fiiliksen mukaan. Valitse kylpyhuoneeseen värikäs matto, joka tuo auringonpaisteen tilaan ja toivottaa hyvää huomenta. Valikoimastamme löydät yksivärisiä ja kuviollisia värikkäitä kylpyhuonemattoja, jotka on helppo yhdistää muiden tekstiilien kanssa.  Eri kokoiset matot luovat sykähdyttävän kodikkaan tunnelman ja ovat kaiken lisäksi käytännöllisiä.

Rakastatko harmonista ja seesteistä värimaailmaa? Valitse yksivärinen kylpyhuonematto luonnonläheisissä sävyssä. Valikoimastamme löydät kauniita yksivärisiä kylpyhuonemattoja luonnollisissa sävyissä. Voit myös leikkiä eri koko- ja muotovaihtoehdoilla sopivan tunnelman aikaansaamiseksi. Vain mielikuvitus on rajana.

Kerrostamalla eri kokoisia mattoja voit luoda dynaamisen ilmeen. Sijoita mattoja strategisiin paikkoihin, kuten käytäville tai ovien eteen, lisätäksesi mukavuutta ja estääksesi liukastumista. Luovalla mattojen yhdistelyllä voit korostaa tilan tyyliä ja tehdä wc- ja kylpytiloista huomattavasti persoonallisempia ja viihtyisämpiä.

Onko kylppärin lattia liukas? Kylpyhuonematot tuntuvat mukavalta ja pehmeältä jalan alla, mutta vähentävät myös liukkautta laattalattialla.

Muista imuroida kylpyhuoneen matto säännöllisesti. Kaikki valikoimamme matot kylpyhuoneeseen ovat vesipestäviä. Tutustu mattojen hoito-ohjeisiin!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00