myymälät

Pyöreät matot

Etusivu / Matot / Pyöreät matot

Pyöreät matot

Näytetään tulokset 1–12 / 18

Pyörät matot

Sopisiko tilaan paremmin pyöreä matto, tai etsitkö mattoa pyöreän pöydän alle? Pyöreät matot tuovat sisustukseen vaihtelua.

Pyöreälle matolle on paikkansa

Jos tila on hankalan mallinen tai esimerkiksi neliön muotoinen, voi pyöreä matto olla hyvä vaihtoehto. Pyöreällä matolla saat tilaan pehmeyttä ja sillä voi tuoda esimerkiksi pitkänmalliseen tilaan vaihtelua ja mielenkiintoa. Pyöreä matto on luonteva valinta myös pyöreän pöydän alle. Muista valita tarpeeksi suuri matto, jotta ruokapöydän tuolit mahtuvat kokonaan matolle. Pyöreä matto sopii hyvin myös tuolin alle, kylpyhuoneeseen tai pienen sivupöydän alle. Lastenhuoneeseen pyöreä matto on aina luonteva valinta. 

Valitse tilaan oikea matto

Pyöreistä matoista löytyy paljon vaihtoehtoja muun muassa eteistiloihin ja olohuoneeseen. Eteiseen kannattaa valita helppohoitoinen ja hyvin paikallaan pysyvä sileäksi kudottu matto. Olohuoneen sisustukseen saat pirteyttä valitsemalla kauniisti kiiltävän pyöreän viskoosimaton, tai pehmeän nukkamaton. Nukkamatoista löytyy paksuja ja pitkänukkaisia mattoja, jotka tuovat sisustukseen pehmeyttä ja muhkeutta. Pitkänukkaiset matot ovat parhaimmillaan juuri kodin oleskelutiloissa kuten olohuoneessa. Lyhytnukkainen ja tiivispintainen matto soveltuu erinomaisesti lastenhuoneeseen tai työhuoneeseen. Pyöreät matot tuovat sisustukseen mielenkiintoa, pyöreällä matolla voit esimerkiksi rytmittää pitkän käytävän ilmettä.

Pyöreistä matoista löytyy runsas väri- ja kokovalikoima. Matoista löytyy pehmeitä beigen sävyjä ja neutraaleja harmaan sävyjä. Erityisesti viskoosimatoista löytyy herkullisia värejä roosasta vihreään. Kokoja löytyy paljon ja voitkin yhdistellä eri kokoisia ja värisiä mattoja, jolloin saat esimerkiksi aulatilaan näyttävän kokonaisuuden.

Meiltä löytyy valikoimasta vaihtoehtoja, joista voimme valmistaa pyöreän maton myös mittojen mukaan, tällöin saat juuri sinun tilaasi sopivan kokoisen maton.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00