myymälät

Jyväskylä

Palokan kodikkain mattomyymälä

Myymälämme sijaitsee Jyväskylässä, Palokan Kotikeskuksessa, saman katon alla muiden kodin sisustukseen keskittyneiden liikkeiden kanssa. Uusittuun myymäläämme pääset sekä keskuksen etukulmalta omasta sisäänkäynnistä, että keskuksen sisäkäytävältä.

Asiantunteva ja osaava henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa mattopulmissasi. Jyväskylän myymälän laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivan maton kaikkiin kodin tiloihin. Valikoimastamme löytyy myös mittatilaustuotteita yrityksesi tarpeisiin. Etsitkö persoonallista kotisi koristusta vai käytännöllistä arjen pelastajaa, meiltä löytyy molempia.

Palvelut

Erikoisuutenamme on aina ollut runsas käytävämattomallisto rullatavaroineen. Myymäläuudistuksen myötä ompelupalvelut siirtyivät tukkuvarastomme tiloihin. Edelleen laaja käytävämattomallisto on tilattavissa mittojen mukaan parin arkipäivän kuluessa. Myymälässä on myös runsaasti valmiskokoja heti mukaan.

Saapuminen

Palokan Kotikeskukseen pääset kätevästi omalla autolla suoraan Nelostieltä Jyväskylän, Äänekosken, Jämsän ja Vaajakosken suunnalta. Jyväskylästä pääset autolla myös Laajavuoren kautta ja vanhaa Saarijärventietä pitkin. Pihassa on runsaasti ilmaista parkkitilaa. Kotikeskukseen pääset helposti myös linja-autolla, esimerkiksi keskustasta mm. linjoilla 22 ja 25.

Mattokymppi myymälä Jyväskylä kuva myymälän sisältä

Aukioloajat

Ma – pe 10-19
Lauantai 10-16
Sunnuntai 12-16

 

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00