myymälät

Espoo

Monipuolinen mattokauppa Espoossa

Pääkaupunkiseudulla Espoon myymälämme sijaitsee Kauppakeskus Liilassa Suomenojalla. Länsiväylältä käännytään kummastakin suunnasta ensin Suomenojan liittymään ja ajetaan Suomenojan liikenneympyrään. Liikenneympyrästä jatketaan länteen Martinsillantietä pitkin 500 m.

Kauppakeskuksessa tunnetut kauppaketjut ja arvostetut erikoisliikkeet ovat kätevästi saman katon alla. Mattojen erikoisliikkeenä tarjoamme laajan ja monipuolisen tuotevalikoiman mm. villamattoja, puuvillamattoja, räsymattoja, käytävämattoja, sisalmattoja, nukkamattoja sekä viskoosimattoja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan maton niin kotiin, mökille, parvekkeelle kuin julkiseen tilaankin. Meiltä löydät myös isokokoisia mattoja, sekä laajan valikoiman käsinsolmittuja itämaisia mattoja ja kelimmattoja.

Palvelut

Ompelimomme räätälöi rullatavarasta mattoja kotisi mittoihin sopiviksi. Myymälästä löytyy laaja valikoima mittojen mukaan valmistettavia mattoja. Me toteutamme myös kaavojen mukaan tehtyjä mattoja esimerkiksi eteiseen. Asiakkaan omien kaavojen mukaan on mahdollista tilata mattosarjoja myös asuntoautoihin ja veneisiin.

Saapuminen

Kauppakeskus Liilassa on autoilevia asiakkaita varten yli yli 550 pysäköintipaikkaa, 4h maksutonta pysäköintiaikaa, neljä sähköautojen latauspaikkaa ja tankkauspiste

Ruuhka-aikoina löydät vapaita paikkoja parhaiten kauppakeskuksen katolta, jonne pääset kätevästi luiskaa pitkin.
Myös seuraavilla bussiyhteyksillä pääsee kätevästi Liilaan: Helsingistä metrolla Matinkylään, josta bussilla 159 ja Espoon keskuksesta bussilla 530.

Mattokymppi myymälä Espoo kuva myymälän ovelta

Aukioloajat

Ma-pe 10-20

Lauantai 10-17

Sunnuntai suljettu 9.6.-4.8.2024

Juhannusaatto pe 21.6. suljettu

Juhannuspäivä la 22.6. suljettu

Sunnuntai 23.6. suljettu

 

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00