myymälät

Liukuesteet

Etusivu / Matot / Liukuesteet

Liukuesteet

Liukuesteet

Oletko kyllästynyt mattoihin, jotka eivät pysy paikoillaan? Onko eteisen matto aina vinossa ja luistaako kodinhoitohuoneen matto alta? Liukuesteet auttavat pitämään luistelevat matot paikoillaan.

Valitse liukueste oikein

Etenkin ohuet ja kevyet matot, joissa ei ole liukuestettä voivat olla lattialla liukkaita. Ohut matto saa myös ryhtiä liukuesteen avulla. Valikoimastamme löytyy useampia ohuita ja kevyitä liukuestevaihtoehtoja. Valitse itselle sopiva liukueste lattiamateriaalin mukaan. Puu- ja parkettilattioille, vinyylilattioille ja laattalattioille soveltuvat eri tuotteet. Ole erityisen varovainen, kun käytät pinnoitettuja liukuesteitä uusien lattioiden kanssa. Varmista aina materiaalin sopivuus lattiavalmistajaltasi.

Mitä enemmän maton alla on liukuestettä, sitä paremmin matto pysyy paikoillaan, liukueste kannattaa ottaa kuitenkin hiukan pienempänä, niin asettelu on helpompaa eikä liukueste pilkota maton alta. Liukuestettä suositellaan myös mattojen alle, joiden karhea pohja voisi vahingoittaa pehmeää lattiamateriaalia. Huomioi, että liian pieni liukueste voi rullautua maton alla, joten valitse tarpeeksi iso palanen. Muista huoltaa lattiaa säännöllisesti myös liukuesteen alta.

Käytössä liukuesteisiin voi tarttua pölyä ja muuta likaa, jolloin se menettää pitävyytensä. Voit pestä liukuesteet ohjeen mukaan, jolloin ne saavat jälleen pito-ominaisuutensa takaisin. Kun liukuestettä ei saa enää pesemälläkään pitäväksi on aika hankkia uusi.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00