myymälät

Taljat

Etusivu / Matot / Taljat

Taljat

Taljat

Etsitkö kotisi sisustuksen viimeistelyyn persoonallista vaihtoehtoa? Eikö matoista löydy sopivaa muotoa ja kokoa? Haluatko jotain pehmeää ja lämmintä tuolin selkänojalle. Taljat ovat kaunis ja ajaton sisustuselementti, joille löytyy kotoa paljon käyttökohteita.

Häräntaljat ovat kauniita ja ajattomia

Taljat ovat kauniita sisustuksen piristäjiä ja sopivat monenlaiseen sisustukseen. Häräntaljat ovat helppohoitoisia ja usein riittääkin säännöllinen imurointi ja tuuletus. Häräntaljat soveltuvat esimerkiksi olohuoneeseen, työhuoneeseen ja muihin oleskelutiloihin. Häräntalja voi sopia erinomaisesti myös ympärivuotisessa käytössä olevalle mökille. Jokainen häräntalja on yksilö, eli värit ja muoto vaihtelevat. Valitse sopiva väri sisustuksesi mukaan. Valikoimasta löytyy mustavalkoisia taljoja, jotka tuovat tilaan klassista ja ajatonta ilmettä. Ruskeat ja beiget taljat tuovat tilaan pehmeää ilmettä ja soveltuvatkin erinomaisesti moderniin ja pelkistettyyn sisustustyyliin. Jos pidät tummemmista sävyistä, dramaattinen musta on aina varma valinta.

Lampaantaljat

Lampaantaljat ovat monikäyttöisiä. Ihanan pehmeät ja lämpimät taljat sopivat sisustuksen pieniksi yksityiskohdiksi, esimerkiksi olohuoneen sohvalle tai nojatuoliin. Lampaantaljat soveltuvat myös pieniksi matoiksi, etenkin tiloihin, joihin ei kohdistu kovaa kulutusta. Lampaantaljat soveltuvat myös istuinten päällisiksi ja perinteinen tapa on laittaa lampaantalja lämmittämään pientä pulkkailijaa. Lampaantalja on helppohoitoinen ja hoitona onkin pääsääntöisesti tuuletus.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00