myymälät

Uutuudet

Etusivu / Uutuudet

Uutuudet

Tutustu valikoimamme uutuuksiin

Näytetään tulokset 1–16 / 62

Uutuudet

Tule ja löydä verkkokauppamme uutuudet. Tuoreimpien uutuuksien joukosta löydät sisustustuotteita, jotka tuovat uutta eloa kotiisi! Tutustu laajentuneeseen valikoimaamme, joka kattaa kaiken mittatilausmatoista aina torkkupeittoihin ja seinävaatteisiin. Näiden avulla luot kotiin viihtyisämmän arjen.

Matot ovat kodin keskeinen sisustuselementti. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman mattoja, aina tyylikkäistä ja modernista designista perinteisiin ja aikaa kestäviin malleihin. Olohuoneeseen suosittelemme suuria ja pehmeitä mattoja, jotka luovat lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin. Vaihtoehtoisesti avoimeen ja avaraan tilaan voi valita kuviollisen katseenvangitsijan, joka omalla identiteetillään määrittää kotisi sisustuksellisen tyylin. Voit myös valita huoneesi mittojen mukaan räätälöidyn mittatilausmaton, joka istuu täydellisesti olohuoneesi mittoihin ja korostaa tilan yhtenäistä ilmettä. Osa mittatilausmatoista soveltuu myös ulkokäyttöön, esimerkiksi terassille.

Uutuuksien joukosta löydät makuuhuoneeseen tunnelman luojaksi lämpimiä ja pehmeitä torkkupeittoja, jotka tarjoavat lisämukavuutta rentoutumiseen. Torkkupeiton alle on mukava kääriytyä lyhyille päiväunille tai ihan muuten vain. Mattojen valinnassa maksuuhuoneeseen voit leikitellä väreillä ja kuoseilla luodaksesi rauhallisen ja viihtyisän tilan. Mittatilausmatto voi myös täydentää makuuhuoneesi ilmettä ja tehdä siitä henkilökohtaisen keitaan, johon pääsee hengähtämään hektisenkin arjen keskellä.

Keittiöön suosittelemme käytännöllisiä ja helposti puhtaana pidettäviä mattoja. Esimerkiksi klassinen räsymatto tai muut helppohoitoiset matot sopivat hyvän kulutuksenkestävyytensä puolesta erinomaisesti keittiöön. Mattovalinnalla voit tuoda keittiöösi rustiikkista charmia samalla suojaten lattiaa ruoanlaiton aiheuttamilta tahroilta. Myös jakkarat ja rahit voivat olla käteviä lisäyksiä keittiötilaan tarjoten ylimääräisiä istumapaikkoja tai toimien kätevinä apupöytinä.

Lastenhuone on perheen pienimpien oma maailma. Siksi suosittelemme lastenhuoneeseen värikkäitä ja leikkisiä mattoja, jotka inspiroivat mielikuvitusta ja luovuutta. Kestävät torkkupeitot ja seinävaatteet voivat toimia värikkäinä taideteoksina myös lastenhuoneessa, jotka tekevät siitä iloisen ja viihtyisän paikan. Liikennematto vangitsee lapsen huomion ja inspiroi leikkimään. Vastaavasti hillitty sileäksikudottu helppohoitoinen matto voi toimii tilassa hyvin esimerkiksi legojen rakentelun alustana.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme huippuluokan palvelua, joka tekee ostoskokemuksestasi vaivatonta ja nautinnollista. Toimitamme valitsemasi tuotteet suoraan kotiovellesi, jotta voit keskittyä nauttimaan uusista hankinnoistasi sen sijaan, että huolehtisit kuljetuksesta. Laaja mittatilausvalikoimamme antaa sinulle mahdollisuuden luoda juuri sellaisia sisustusratkaisuja, joita olet aina unelmoinut, ja tuoda ainutlaatuista persoonallisuutta kotiisi.

Kaikki tuotteemme, olivatpa ne sitten seinävaatteita, torkkupeittoja tai mittatilausmattoja, on suunniteltu tuomaan kauneutta ja käytännöllisyyttä kotiisi. Tule inspiroitumaan ja löydä uudet suosikkisi verkkokauppamme valikoimasta – tee kodistasi vieläkin ihanampi!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00