myymälät

Villamatot

Etusivu / Matot / Villamatot

Villamatot

Näytetään tulokset 1–16 / 43

Villamatot

Etsitkö lämmintä ja pehmeää mattoa? Haluatko sisustaa kotisi ajattomilla luonnonmateriaaleilla? Villamatot tuntuvat ihanan lämpimiltä ja pehmeiltä jalan alla. Aidot luonnonmateriaalit tuovat sisustukseen kodikkuutta. Tutustu valikoimamme villamattoihin ja valitse kotiisi ajaton klassikko.

Villamatot soveltuvat lähes kaikkiin kodin tiloihin

Kudotut villamatot ovat helppohoitoisia ja luonnostaan likaa hylkiviä. Likaa hylkivien ominaisuuksien vuoksi villamatot sopivat erinomaisesti oleskelutilojen lisäksi myös eteiseen ja keittiöön. Käytä villamattoa olohuoneessa sohvaryhmän kanssa, eteiskäytävällä tai keittiössä ruokapöydän alla. Monet villamatoistamme ovat molemmin puolin pidettäviä, mikä lisää niiden käyttöikää ja pesuvälejä.

Villamattomme ovat luonnollinen ja ekologinen valinta kodin sisustukseen. Matoissamme käytetään mulesing-vapaata villaa. Useimmat valikoimamme villamatot valmistetaan värjäämättömästä villasta, joten mattojen sävyt ovat luonnollisen kauniita ja lämpimiä. Tuotantoerien välillä voi esiintyä luonnollista vaihtelua sekä mattojen mitoissa että värisävyissä.

Kaikista villamatoista saattaa alkuun irrota nukkaa ja pölyä. Pölyäminen vähenee, kun maton pinta tiivistyy käytössä.

Paljon vaihtoehtoja

Paksut ja muhkeat villamatot tuovat sisustukseen ylellisyyttä. Niille tyypillistä on upea pintakuviointi ja näyttävyys. Muhkeat villamatot ovat parhaimmillaan kodin oleskelutiloissa. Pintakuvioidut matot ovat useimmiten yksipuoleisia. Raskaille villamatoille suosittelemme ammattimaista pesua.

Helppohoitoiset, ohuet ja sileäksi kudotut villamatot sopivat kaikkiin kodin tiloihin. Valikoimastamme löydät konekudottuja ja käsinkudottuja villamattoja. Käsinkudottujen villamattojen valikoimasta löydät myös värikkäitä Kelim-villamattoja.

Villamattojen valikoimaa täydentävät aidot käsinsolmitut, itämaiset, villamatot.

Huolla villamattoa oikein

Pese villamattoa vain tarpeen mukaan ja vältä turhaa pesua. Yksittäiset tahrat on helppo puhdistaa villamatosta sappi- tai marseille-saippualla. Imuroi ja tuuleta villamattoa säännöllisesti. Käytä imurointiin vain sileää mattosuulaketta. Tuulettamalla villamatto raikastuu, ja samalla matosta voi pehmeällä harjalla harjata irtoroskat. Talvella suosittelemme villamatolle lumihankipesua. Isoille ja painaville villamatoille suosittelemme painon vuoksi ammattimaista tasopesua pesulassa.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00