myymälät

Palvelut

Etusivu / Palvelut

Palvelut

Laadukasta palvelua Mattokympiltä

Asiantunteva ja osaava henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa kotisi mattopulmissasi. Etsitpä mattoa lapsiperheen kuraeteiseen tai yrityksesi edustustilaan, autamme sinua valitsemaan juuri sopivan vaihtoehdon. Ota mukaasi myymälään pala sisustuskankaasta, tapettimalli, kotisi pohjakuva tai sinua inspiroiva sisutuskuva, niin voimme yhdessä etsiä juuri sinun tarpeeseesi sopivan maton. Asiakaspalvelumme palvelee asiakkaitamme puhelimitse ja sähköpostilla ympäri Suomen arkisin klo 8-16 välillä.

Mallipala

Jos mietit maton oikean sävyn valintaa, voit tilata mittatilausvalikoimamme matoista myös mallipalan kotiisi. Valmiskokoina myytävistä tai perinteisesti käsinkudotuista puuvilla- tai villamatoista emme pysty toimittamaan mallipaloja.

Pesuohjeet

Oikein hoidettuna matostasi on sinulle iloa pidempään! Noudata aina pesuohjetta, jos se on mattoon merkitty. Jos matolle suositellaan vesipesua, se on pestävä viileällä, alle 30-asteisella vedellä ja miedolla pesuaineella, esimerkiksi nestemäisellä pyykinpesuaineella. Pesuaine suositellaan aina liotettavaksi veteen eikä suoraan pullosta matolle. Huuhtele matto perusteellisesti runsaalla vedellä ja kuivaa se vaakatasossa (ns. laakakuivaus). Epävarmoissa tapauksissa anna matto asiantuntevan mattopesulan pestäväksi. Tiedustele myymälöistämme tai asiakaspalvelusta lisää pesulapalvelusta.

Palveluihimme kuuluvat

Mallipala

Mallipala

2,49 € / kpl

Tarjoamme mittatilausvalikoimamme matoista mallipalat. Voit halutessasi tilata mallipalan kaikista omalla mitalla tilattavista matoista. Toimitus 0 €.
Lue lisää
Mattokymppi palvelu kanttauspalvelu / mittatilausmatot / matot omalla mitalla / mittatilaus käytävämatot

Maton kanttaus

Alkaen 10,00 € / m

Kanttaamme omalla mitalla tilattuihin mattoihin lankakanttaukset omassa ompelimossa. Kanttausmateriaali vaikuttaa kanttauksen hintaan.
Lue lisää
mattokymppi palvelu mattojen pesu marseille saippua ohjeet puuvillamaton pesuun

Mattopesu

Alkaen 10 € / m2

Tarjoamme asiakkaillemme mattopesua lisäpalveluna. Voit tuoda pesua tarvitsevan maton Mattokympin myymälään ja noutaa maton puhtaana.
Lue lisää
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00