myymälät

Matot

Etusivu / Matot

Matot

Tuotteet

Näytetään tulokset 1–16 / 229

Matot

Etsitkö käytännöllistä ja arjen kestävää mattoa keittiöön tai katseenkiinnittävää mattoa olohuoneeseen? Haluatko makuuhuoneesta tunnelmallisen ja houkuttelevan? Meiltä löydät helposti kaikki kotisi matot. Matot viimeistelevät kodin ilmeen ja tuovat sisustukseen näyttävyyttä.

Kaikki kodin matot yhdestä paikasta

Matoilla saat sisustukseen pehmeyttä ja ryhtiä. Matolla voit korostaa ja tuoda esille esimerkiksi olohuoneen sohvaryhmää. Keittiössä matto nostaa ruokaryhmän kauniisti esille ja makuuhuoneeseen saat hotellimaista tunnelmaa sijoittamalla maton osittain sängyn alle. Matolla voit myös peittää ja suojata esimerkiksi eteisen lattiaa naarmuilta. Matolla saat helposti myös muutettua tilan tunnelmaa neutraalista värikylläiseksi tai toisinpäin. Matoilla voit myös vaikuttaa tilan akustiikaan ja kylmällä lattialla villamatto tuntuu mukavalta. Matoilla on sisustukseen iso merkitys ja ei siis olekaan aivan sama mitä kodin lattialle laitetaan.

Matoista löytyy valtava määrä erilaisia vaihtoehtoja kodin kaikkiin tiloihin. Olipa kotisi pelkistetyn skandinaavinen tai runsaan mausteinen löytyy valikoimastamme varmasti tilaan sopiva matto. Materiaaleja on paljon, luonnonmateriaaleista villa ja puuvilla ovat perinteisesti hyvin suosittuja. Ne soveltuvat lähes kaikkiin kodin tiloihin aina olohuoneesta makuuhuoneeseen. Polypropeeni on pölyämätön ja helppohoitoinen materiaali, joka soveltuu erinomaisesti myös kodin haastavimpiin paikkoihin, kuten eteiseen ja keittiöön. Sisal ja juutti ovat suosittuja ja trendikkäitä luonnonmateriaaleja rouheaan ja luonnonläheiseen sisustukseen.

Nykyisin myös ulkotilat halutaan sisustaa oleskelua ajatellen. Parvekkeille, lasitetuille terasseille ja kuisteille löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja, jotka kestävät auringon valoa ja kosteutta.

Värivaihtoehtoja ja kokoja on runsaasti, jos et löydä sopivaa kokoa vakiokokoisista matoista, löytyy meiltä myös runsas valikoima mittatilausmattoja. Mittatilausmatoissa on paljon vaihtoehtoja 67 cm, 80 cm, 100 cm ja 120 cm leveistä rullista. Meiltä löytyy myös ns. kokolattiamattoja, joiden leveys on 400 cm. Jos et löydä verkkokaupastamme sinulle sopivaa tuotetta, kysy lisää myymälöistämme tai asiakaspalvelustamme.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00