myymälät

Makuuhuone

Etusivu / Huoneet / Makuuhuone

Makuuhuone

Näytetään tulokset 17–31 / 31

Makuuhuone

Etsitkö makuuhuoneeseen ylellistä ja hotellimaista ilmettä, vai oletko enemmän romanttisen sisustuksen ystävä? Haluatko upottaa jalat pehmeälle matolle, vai pidätkö enemmän pelkistetystä ilmeestä? Makuuhuone on rauhoittumisen paikka, joten valitse matto, joka kutsuu sinut lempeästi yöunille. Meiltä löytyy laaja ja monipuolinen valikoima jokaisen sisustustyyliin sopivia vaihtoehtoja.

Makuuhuoneen maton valinta

Makuuhuoneen maton koon valintaan vaikuttaa tietysti huoneen koko ja sängyn sijainti. Voit miettiä haluatko pienet matot sängyn ympärille, vai sijoitatko isomman maton osittain sängyn alle. Huomioi kuitenkin, että mattoa jää riittävästi näkyviin myös sängyn ympärille. Maton koolla on merkitystä myös huoneen tunnelmaan. Iso matto tuo tilaan selkeyttä ja näyttävyyttä, pienillä matoilla saat puolestaan helposti persoonallista ilmettä. Maton koko kannattaa miettiä myös puhtaanapidon kannalta. Pienet matot on helppo viedä tarvittaessa ulos tuulettumaan tai pestä. Toisaalta monet materiaalit ovat pölyämättömiä, joille riittää säännöllinen imurointi ja silloin tällöin tuulettelu.

Koon lisäksi on tietysti tärkeää, miltä matto tuntuu paljaiden varpaiden alla. Pehmeä ja upottava matto tuntuu ylelliseltä ja on tietysti myös näyttävä. Nukkamatoista löytyy vaihtoehtoja paksuista ja pitkänukkaisista matoista, aina tiivispintaisempiin lyhytnukkaisiin mattoihin. Pelkistettyyn ja skandinaaviseen sisustukseen puolestaan sopivat luonnonmateriaalit, kuten villa ja puuvilla. Nämä matot ovat eleettömiä ja jatkavat kodin pelkistettyä sisustustyyliä. Villamatto tuntuu myös lämpimältä jalan alla. Jos taloudessa asustaa esimerkiksi lemmikkejä, voi tiivispintainen matto olla käytännöllinen ratkaisu.

Valitse maton väri sisustukseen sopivaksi

Makuuhuone on  värimaailmaltaan usein seesteinen ja rauhallinen, joten matonkin väri on luontevaa valita sisustukseen sopivaksi. Luonnonläheiset sävyt ovat aina varma valinta. Valkoinen on raikas ja beige tuo sopivasti tilaan pehmeyttä ja sävyä. Voit tietysti valita myös värikkään vaihtoehdon, jos se sopii kotisi tyyliin. Kaunis ja värikäs matto voi toimia sisustuksen piristäjänä, joka viimeistelee makuuhuoneen ilmeen.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00