myymälät

Olohuone

Etusivu / Huoneet / Olohuone

Olohuone

Näytetään tulokset 81–95 / 95

Olohuone

Etsitkö mattoa kodin paraatipaikalle? Haluatko raikastaa olohuoneen ilmettä uudella matolla? Olohuone on kodin sydän, ei siis olekaan aivan sama minkälainen matto olohuoneeseen valitaan. Meiltä löydät laajan valikoiman mattoja kodin kauneimmalle paikalle.

Matto viimeistelee olohuoneen sisustuksen

Olohuone on, keittiön ohella, kodin eniten käytetty tila, joten olohuoneen sisustukseen halutaan usein myös panostaa. Matto viimeistelee ja kokoaa olohuoneen sisustuksen kauniiksi kokonaisuudeksi. Minkälainen matto sitten olisi hyvä valinta olohuoneeseen? Maton valinnassa on hyvä ottaa huomioon tietysti sisustus, mutta myös käytännöllisyys. Valitse sohvaryhmän yhteyteen tarpeeksi suuri matto, jotta saat sohvan ja nojatuolit ryhmiteltyä matolle. Ainakin sohvan etujalkojen olisi hyvä mahtua matolle. Kun matto on tarpeeksi suuri näyttää tilakin avarammalta ja selkeämmältä.

Kun olet ensin päättänyt minkä kokoinen matto olohuoneeseen tulee, voit seuraavaksi miettiä materiaalia ja värejä. Haluatko muhkean ja pehmeän maton, vai haluatko maton olevan skandinaavisen pelkistetty ja eleetön? Paksu nukkamatto tuo sisustukseen pehmeyttä ja toki se vaikuttaa myös tilan akustiikkaan. Pehmeällä matolla on myös kiva istuskella ja viettää aikaa. Jos puolestaan haluat sisustaa luonnonmateriaaleilla, on villamatto hyvä valinta. Villamatto on lämmin jalan alla ja se on myös helppohoitoinen. Villamatoista löytyy valtava valikoima olohuoneeseen sopivia vaihtoehtoja. Valikoimasta löytyy värikkäitä kelimtyylisiä vaihtoehtoja rentoon sisustukseen, pelkistettyjä luonnonvalkoisia ja harmaan sävyjä skandinaaviseen sisustukseen ja murrettuja sävyjä tunnelmalliseen sisustustyyliin. Kauniit pastellin sävyt puolestaan täydentävät modernia ja ajatonta sisustusta.

Jos perheessäsi on esimerkiksi lemmikkejä tai matot joutuvat muuten kovalle kulutukselle voit valita olohuoneeseen myös sileäpintaisen ja helppohoitoisen polypropeenista valmistetun sileäksi kudotun maton. Valikoimasta löytyy paljon eri värejä ja kuoseja.

Upeat kuosit ja värit luovat olohuoneeseen rentoa ja pirteää ilmettä. Voit valita maton sisustuksen keskipisteeksi tai jatkaa matolla kodin muuta ilmettä. Upea kuviollinen matto voi olla parhaimmillaan koko sisustuksen lähtökohtana. Voimakas väri ja kiinnostava kuosi näyttävät upeilta muuten neutraalissa sisustuksessa. Valitsemalla mausteiseen ja värikkääseen sisustukseen kuviollisen maton saat lopputuloksesta persoonallisen. Kuviollisia ja värikkäitä mattoja löytyy valikoimamme kuviollisista matoista.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00