myymälät

Tyyliä makuuhuoneeseen

Matolla voi muuttaa helposti huoneen ilmettä, mutta joskus makuuhuoneessa sen merkitys voi unohtua. Makuuhuoneessa saatetaan viettää vähemmän aikaa kuin oleskelutiloissa, mutta matolla on silti suuri merkitys huoneen tunnelmaan. Rauhoittavan lopputuloksen saa valitsemalla makuuhuoneeseen maton, jonka sävyt toistuvat muussa sisustuksessa. Jos huoneeseen halutaan luoda kontrastia, se onnistuu helposti valitsemalla värikäs tai näyttävä kuviollinen matto. Tunnelman lisäksi matto myös pehmentää esimerkiksi askelten ääniä. Ja mikä olisikaan mukavampaa, kuin laskea aamulla jalat lämpimän ja pehmeän maton päälle. 

Hotellitunnelmaa isolla matolla 

Trendikäs sisustaja valitsee makuuhuoneeseen suuren maton, joka kerää huonekalut yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Suosittelemme, että matto ylittäisi sängyn molemmat reunat reilusti ja ulottuisi vähintään puoleen väliin sänkyä. Parisängyn alle kannattaa valita vähintään 200x290cm kokoinen matto, mutta jos makuuhuoneeseen mahtuu niin kokeile vieläkin isompaa kokoa. Osasta valikoimamme tuotteita löytyy vakiokokoja jopa 240x340cm kokoon saakka! Iso makuuhuoneen matto luo hotellimaista luksustunnelmaa.

Uusi ilme makuuhuoneeseen syntyy tekstiileillä  

Uudista makuuhuoneen ilmettä edullisesti tekstiilejä vaihtamalla. Tyynyt ja torkkupeitot ovat helppoja tapoja lisätä värejä ja kuvioita huoneeseen. Valitse erilaisia tyynyjä ja torkkupeittoja, jotka sopivat huoneen tyyliin ja väreihin. Voit myös sekoittaa erilaisia kuvioita ja tekstuureja, jotta saat huoneeseen mielenkiintoa ja syvyyttä.

Lastenhuone eli lasten makuuhuone 

Lasten omissa huoneissa sisustusvalinnat saattavat poiketa muista oleskelutiloista värien ja kuosien suhteen merkittävästi. Lasten makuuhuoneen matto on tärkeä ja sillä on monipuolinen tehtävä, koska huone toimii usein makuuhuoneen lisäksi myös tilana leikkimiselle, askartelulle ja rentoutumiselle. Etenkin pienet lapset viettävät paljon aikaa maton päällä, joten maton tulisi olla mukava ja inspiroida leikkimiseen. 

Valikoimastamme löydät lapsenmielisiä leikkisiä mattoja, mutta myös aikuisten sisustusmakuun sopivia vaihtoehtoja. Jos makuuhuoneeseen ei haluta varsinaista lastenmattoa, niin kokeile esimerkiksi lyhytnukkaista mattoa tai puuvillaa. Muista ottaa huomioon huoneen käyttötarkoitus, sisustustyyli sekä lapsen tarpeet. Oikeanlaisella matolla voidaan luoda turvallinen ja miellyttävä ympäristö lapsen leikkeihin ja rentoutumiseen. 

Katso makuuhuoneeseen sopivat matot
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00