myymälät

Myymälä – Vantaa

Mattokauppa Iskun sisällä

Olemme muuttaneet. Löydät meidän Iskun myymälän sisätiloista, osoitteesta Porttipuisto Shopping, Porttipuistontie 1, 01200 Vantaa.

Palvelut

Laajasta ja monipuolisesta mallistostamme löydät helposti kotiisi sopivan vaihtoehdon. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan sopivan tuotteen juuri sinulle. Ota mukaan myymälään kuva kodistasi tai mittaa mille alueelle haluaisit maton sijoittuvan.

Saapuminen

Porttipuisto Shopping sijaitsee Kehä III:n kupeessa aivan Ikean vieressä Vantaalla. Myymälämme sijaitsee liikekeskuksen katutasossa, aivan pääovien tuntumassa. Sisäänkäynti Iskun myymälän kanssa samoista ovista.

Ompelimomme Jyväskylässä toteuttaa matot metritavarasta omien mittojesi mukaan. Myymälästämme löydät paljon eri käytävämattomalleja. Myös muotoonleikatut ja -kantatut matot ovat mahdollisia toteuttaa omien kaavojesi pohjalta esim. asuntoautoon tai veneeseen Lisäksi valikoimistamme löytyy 400cm leveää rullaa, josta voimme toteuttaa kotiisi kokolattiamaton tai pienempiä kokonaisuuksia. Räätälöimme myös valmiita mattoja mittoihisi sopiviksi. Kysy rohkeasti apua avuliailta myyjiltämme.

Liikekeskuksen edustalla on runsaasti ilmaista parkkitilaa, mutta pääset liikekeskukseen kätevästi myös julkisilla kulkuneuvoilla.

Mattokymppi myymälä Lahti porttipuisto

Aukioloajat

Ma – pe 11-19
Lauantai 10-18
Sunnuntai 12-18

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00