myymälät

Piristä kotiasi vuoden värillä

Mattokympin vuoden 2024 väri on pehmeä ja pastellinen korallin sävy, Kesäilta. Koralli sisustus näkyy valikoiduissa tuotteissamme vuoden 2024 mallistossa. Vuoden värillä haluamme tarjota inspiraatioita ja rohkeutta kauniimman arjen toteuttamiseen. Voit lukea vuoden värin valinnasta lisää täältä.

Kesäilta on syleilevää lämpöä ilta-auringon pehmeässä valossa. Väri kuvastaa lempeyttä, valoa ja leikkisyyttä. Se on pirskahteleva bellini, rönsyilevä daaliakimppu ja nauruntäyteinen piknik-hetki läheisten kanssa. Koralli sisustus on raikas ja eloisa, joka heijastaa kesän lämpöä ja iloa. Sävy tuo mieleen auringonlaskun lämpimät sävyt ja trooppiset hiekkarannat. Tämä pirteä ja energinen väri sopii täydellisesti sisustukseen tuoden tilaan lämpöä ja valoa. Olipa tyylisi sitten moderni, klassinen tai boheemi, korallin sävyiset sisustuselementit lisäävät välittömästi kodikasta tunnelmaa ja tuovat ripauksen kesäistä raikkautta jokaiseen huoneeseen.

Vuoden väri näkyy tämän vuoden mallistossamme niin matoissa, kuin sisustuksessakin. Väri on valittu piristämään kotiasi ja arkeasi. Rohkea sisustaja valitsee näyttävän ja pirteän korallin sävyn kodin paraatipaikalle esimerkiksi puuvillamaton muodossa. Puuvillamatot ovat erinomainen valinta tuomaan kotiisi kesäistä raikkautta ja lämpöä. Valikoimastamme löydät useita korallin sävyisiä puuvillamattoja, jotka ovat pehmeitä, kestäviä ja helppohoitoisia. Puuvillamattojen luonnollinen ja hengittävä materiaali tuntuu miellyttävältä paljaiden jalkojen alla ja luo tilaan kodikasta tunnelmaa. Valitse puuvillamatto korallin sävyssä ja anna kodillesi kesäinen päivitys, joka piristää mieltäsi joka päivä.

Sisustukseen voi tuoda väriä myös pienellä panostuksella valitsemalla korallin sävyisen koristetyynyn. Rita tyynystä löytyy raikkaan korallin lisäksi myös musta vaihtoehto. Myös kylpyhuone on yksi niistä tiloista, joissa voit helposti tuoda sisään uusia värejä ja kuvioita. Korallin sävyiset kylpyhuonematot tuovat tilaan raikkautta ja iloisuutta, luoden samalla trendikkään ilmeen. Suositusta Olivia kylpyhuonematosta on saatavilla korallin sävy kahdessa koossa. Lisää kylpyhuoneeseesi ripaus kesäistä tunnelmaa valitsemalla korallin sävyinen kylpyhuonematto.

Kesäilta on täydellinen valinta piristämään kotiasi ja tuomaan siihen uutta energiaa ja raikkautta. Korallin sävyiset matot tuovat tilaan lämpöä, iloa ja raikkautta, ja ne ovat täydellinen tapa päivittää kotisi vuoden värillä. Meidän valikoimastamme löydät useita korallin sävyisiä mattoja, jotka tuovat ripauksen kesäistä raikkautta ja lämpöä sisustukseesi.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00