myymälät

Terassimaton valinta

Kevään saapuessa ja lämpötilan noustessa on aika avata terassikausi. Terassin sisustaminen on tärkeä osa ulkotilojen viihtyisyyttä, ja yksi keskeinen elementti on terassimaton valinta. Terassimatto lisää viihtyvyyttä, tuntuu jalan alla mukavalta ja tekee sisustuksesta viimeistellyn. On kuitenkin muutama asia, jotka tulisi ottaa huomioon terassimattoa valitessa.

Yksi tärkeimmistä kriteereistä terassimattoa valittaessa on sen säänkestävyys. Ulkona sijaitsevan maton tulee kestää aurinkoa, sadetta ja vaihtelevia lämpötiloja säilyttäen samalla ulkonäkönsä ja muut ominaisuutensa ajan kuluessa. Valikoimamme säänkestävät matot on valmistettu polypropeenista, joka on hyvin sääolosuhteita kestävä materiaali.

Vaikka kestävyys onkin ensisijainen kriteeri, terassimaton valinnassa ei tarvitse tinkiä maton ulkonäöstä. Valikoimamme kattaa monenlaisia värejä, kuvioita ja tyylejä, jotka sopivat erilaisiin ulkotilojen sisustuksiin. Olipa tyylisi sitten moderni, skandinaavinen tai rustiikkinen, meiltä löytyy jotain jokaiseen makuun. Tutustu ulkotilojen mattoihin tästä.

Ulkotiloissa maton likaantumiselta ei voi välttyä. Siksi on tärkeää valita terassimatto, joka on helppo puhdistaa ja ylläpitää. Useimmat valikoimamme matot voidaan puhdistaa helposti roskista ja tahroista harjaamalla tai pyyhkimällä mattoa kostealla. Tarvittaessa ulkotilojen matot voi myös vesipestä. Polypropeeni kuivuu nopeasti, joka helpottaa maton puhtaanapitoa.

Myös mittatilauksena!

Jokainen terassi on erilainen kooltaan ja muodoltaan, joten on tärkeää valita matto, joka sopii täydellisesti juuri sinun tilaasi. Valikoimastamme löytyy myös paljon mittatilausmattoja, joiden avulla saat juuri terassillesi sopivan maton. Olipa terassisi sitten suuri tai pieni, voimme valmistaa maton juuri haluamiesi mittojen mukaan.

Terassimatto on investointi, joka parantaa ulkotilojesi ulkonäköä ja mukavuutta. Valitsemalla kestävän ja tyylikkään maton voit nauttia ulkoilmasta tietäen, että terassi on sekä kaunis että toimiva tila kaikissa sääolosuhteissa. Terassimaton valinta tekee ulkotiloistasi viihtyisän ja houkuttelevan paikan rentoutumiselle ja viihtymiselle.

Kun valitset terassimattoa ulkotiloillesi, muista ottaa huomioon säänkestävyys, oma tyylisi, helppohoitoisuus ja sopivuus tilaan. Valikoimamme tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja, jotka täyttävät nämä vaatimukset. Valitse tilaan sopiva terassimatto ja tee ulkotiloistasi paikka, jossa haluat viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa pitkälle syksyyn!

Tutustu valikoimaamme ja löydä suosikkisi!

Mattosuosikit ulkotiloihin

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00