myymälät

Lastenhuone

Haluatko tuoda väriä ja iloa taaperon tai koululaisen huoneeseen? Lastenhuone on hauska sisustaa yhdessä, joten anna lapsen valita itse mieleinen matto.

Lastenhuoneen matot ovat iloisen seikkailun alku

Lasten matot eivät vain tarjoa pehmeää ja lämmintä alustaa leikkeihin, vaan myös iloisen, värikkään ja kutsuvan tunnelman lastenhuoneeseen. Kokeile lastenhuoneessa liikennemattoa, jossa pikkuautot voivat kilpailla tai rentoudu pehmeän nukkamaton päällä. Lisää ripaus väriä ja iloa valitsemalla leikkisä lastenmatto, jossa on esimerkiksi eläinhahmoja.

Lasten suosikkimatot sisältävät eläinhahmoja, autoja, väriä ja leikkisää ilmettä.  Autoleikit ovat osa lapsuutta, joka jää mieleen ikuisesti. Älä unohda myöskään suloisia eläinaiheisia mattoja: puput, nallet, dinosaurukset ja kissat – ne ovat aina hitti.

Kaikki lastenmatot valikoimassamme ovat käytännöllisiä ja helppohoitoisia. Imuroi ja tuuleta mattoa säännöllisesti. Jos sattuu sotkuja, ei hätää – useimmat lastenmatot voi puhdistaa helposti kostealla siivousliinalla. Tarvittaessa lastenhuone matot ovat vesipestäviä.

Tärkeintä on antaa lapsen valita se matto, joka tuntuu omalta ja heijastaa heidän omaa sisustustyyliään. Valikoimamme tarjoaa jokaiselle jotakin.  Liikennematolla huristelevalle taaperolle tai avaruusteemasta innostuneelle koululaiselle. Isommat koululaiset ilahtuvat myös valikoimamme nukkamatoista. Jatka seikkailua ja etsi yhdessä lapsesi kanssa matto heidän huoneeseensa!

Näytetään tulokset 1–12 / 16

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00