myymälät

Matot koiraperheeseen

Etsitkö mattoa koiraperheeseen? Onko arki täynnä liikettä, kuraa, hiekkaa ja tassun jälkiä? Koiraperheessä elämä on täynnä iloa mutta myös liikettä ja tassujen jälkiä. Kun perheeseen kuuluu nelijalkainen ystävä, mattojen valinta kotiin voi olla haaste. Tänne olemme koonneet koiraperheiden suosikit, mistä voit valita omasi.

Helppohoitoisuus ensin

Tassujen mukana tulee sotkua ja likaa, joten helppohoitoisuus on avainsana. Valitse matto, joka on helppo puhdistaa ja kestää koiran tassujen tuomat haasteet. Yksi hyvä vaihtoehto ovat sileäksi kudotut matot, jotka kestävät kosteutta ja ovat helppo pitää puhtaana. Sileäksi kudotut matot eivät vain ole käytännöllisiä, vaan myös auttavat pitämään kotisi puhtaana. Mattojen puhdistaminen on olennainen osa koiraperheen arkea. Sileäksi kudottu ja helppohoitoinen matto on helppo puhdistaa imuroimalla tai pyyhkimällä kostealla liinalla.

Koirat voivat olla innokkaita liikkumaan ympäriinsä, joten matto, jossa on liukumaton pohja voi olla paikallaan. Tämä auttaa pitämään maton paikoillaan ja ehkäisee liukastumisia ja kaatumisia. Erityisesti liukkailla lattioilla tämä voi olla turvallisuuskysymys. Sileäksi kudottujen mattojen valikoimasta löytyy myös kumipohjaisia mattoja, jotka pysyvät hyvin paikallaan. Kaikkien mattojen alle voit tarvittaessa laittaa myös erillisin liukuesteen.

Värikkyyttä ja tyyliä

Koiraperheeseen sopivat matot voivat olla myös tyylikkäitä. Valitse värit ja kuviot, jotka sopivat kotisi sisustukseen ja tuovat siihen persoonallisuutta.  Valikoimamme matot tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja värien ja kuvioiden suhteen, joten löydä juuri sellainen matto, joka sopii kotiisi täydellisesti. Värikkäässä matossa eivät pienet tahrat näy myöskään helposti. Villamattojen valikoimasta löytyy esimerkiksi ihanan värikkäitä vaihtoehtoja ja villa sopii materiaalina hyvin koiraperheisiin, sillä villamatto no helppo pitää puhtaana.

Oikean kokoiset matot

Valitse matot, jotka sopivat tiloihin, joissa ne tulevat olemaan. Liian suuret matot voivat olla hankalia ja kerätä enemmän likaa, kun taas liian pienet matot eivät ehkä täytä käyttötarkoitustaan. Mittaa tila huolellisesti ennen maton valintaa.

Koiraperheen mattojen valitseminen voi olla haaste, mutta oikeiden valintojen avulla voit luoda kodin, joka on sekä käytännöllinen että kaunis. Muista, että matot koiraperheeseen voivat olla myös osa koiran leikkejä ja mukavuutta, joten valitse sellaiset, jotka tarjoavat sekä sinulle että karvaiselle ystävällesi iloa ja mukavuutta. Tarpeen tullen lähes kaikki valikoimamme matot ovat vesipestäviä.

Näytetään tulokset 1–12 / 50

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00