myymälät

Helppohoitoiset matot

Etsitkö mattoa lapsi- tai lemmikkiperheeseen? Etsitkö helppohoitoista matto, joka sopii kaikkiin kodin tiloihin ja kestää kulutusta? Löydät täältä valikoimamme kaikki helppohoitoiset matot. Tutustu valikoimaan ja löydä suosikkisi!

Lapsi- ja lemmikkiperheiden suosikkeja

Helppohoitoiset matot kestävät kovaakin kulutusta, joten ovat monesti lapsi – ja lemmikkiperheiden suosikkeja.  Helppohoitoisten mattojen valikoimasta löydät mattoja sekä kumipohjalla että ilman lateksipohjaa. Kumipohjaiset matot pysyvät paikallaan vauhdikkaassakin arjen menossa.

Helppohoitoisten mattojen valikoimasta löydät tiiviitä ja kevyitä mattoja, jotka sopivat lähes kaikkiin kodin tiloihin. Mattojen materiaali on yleensä polypropeenia, joka on helppohoitoinen, kestävä ja vesipestävä materiaali. Kaikki matot sopivat erinomaisesti keittiöön, eteiseen, olohuoneeseen ja aulatiloihin. Osa helppohoitoisista matoista käy hyvin myös ulkotiloihin kuten parvekkeelle tai terassille.

Matot lateksipohjauksella pysyvät napakasti paikoillaan. Lateksipohjaisia mattoja emme suosittele käytettäväksi vinyylilattioille ja uusille puu- ja pakettilattioille. Nämä eivät ole myöskään paras vaihtoehto lattialämmitteisiin tiloihin. Matot kumipohjalla eivät kestä ulkokäytössä.

Tilaa helppohoitoiset matot omalla mitalla

Helppohoitoisien mattojen valikoimasta löydät useita eri kokoisia mattoja. Isot matot sopivat hyvin esimerkiksi keittiöön ruokapöydän alle tai olohuoneeseen. Käytävämatot sopivat eteiseen tai keittiöön. Käytävämatto kokoja on mahdollista tilata myös omalla pituudella, joten saat itsellesi juuri sopivan koon.

Etkö osaa valita? Omalla mitalla tilattavista matoista, sinun on mahdollista tilata mallipala kotiisi. Mallipalan avulla varmistut sävystä ja laadusta ennen tilausta.

Näytetään tulokset 1–12 / 38

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00