myymälät

Juutti- ja sisalmatot

Haluatko sisustaa neutraaleilla väreillä ja luonnonmateriaaleilla? Etsitkö kotiisi rouheutta? Juutti- ja sisalmatot sopivat sisustajalle, joka haluaa sisustukseen hieman särmää.

Juuttimatot ovat rennon rouheita

Luonnonmateriaalista valmistetut juuttimatot sopivat monenlaiseen sisustukseen, erityisen hyvin ne sopivat muiden luonnonmateriaalien pariksi. Koska juutti on luonnonmateriaali, voi värisävyissä olla vaihtelua ja se tekeekin jokaisesta matosta uniikin. Matto sopii olohuoneeseen, keittiöön ja esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen. Jos tavoittelet olohuoneeseen rentoa ja rouheaa ilmettä on juuttimatto hyvä valinta.

Kauniita ruskean eri vivahteita on helppo yhdistää kodin muuhun sisustukseen. Esimerkiksi mustan ja vihreän kanssa yhdistettynä ilmeestä tulee ajaton, mutta sopivan särmikäs. Jos haluat tyylistä erityisen rennon, voit yhdistää juuttimattojen kanssa myös muita juutista valmistettuja sisustustuotteita, kuten koreja.

Juuttimatoista löytyy paljon eri kokoja, myös pyöreä matto. Pieni pyöreä matto sopii esimerkiksi kuivaan WC-tilaan tai kuusen alle. 

Sisalmatot ovat tyylikkäitä ja ajattomia

Sisal on juutin tavoin luonnonmateriaali. Sisalista valmistetut matot ovat ajattomia ja sopivat hyvin yhteen muiden luonnonmateriaalien kanssa. Sisalia Suositellaan kuiviin sisätiloihin, koska se voi kutistua kosteuden vaihteluiden mukaan.Sisalmatot ovat kestäviä ja näyttäviä mattoja eteis- ja aulatiloihin. Olohuoneeseen saat sisalmatolla tyylikkään ja arvokkaan ilmeen.

Sisalin värimaailma on neutraali ja luonnonläheinen, matoista löytyy pehmeän ruskean ja beigen sävyjä. Sisalia on saatavilla erilaisilla kuosivaihtoehdoilla. Voit valita joko ohuen ja hyvin pelkistetyn mallin tai rouheamman ja struktuuriltaan voimakkaamman. Sisalia on saatavilla niin pohjattuna kuin ilman pohjausta. Kokoja löytyy runsaasti ja rullalta mattoa saa omalla pituudella. Rullasta tehtyihin mattoihin tulee aina päätykanttaukset.

Juutti- ja sisalmatot ovat trendikkäitä valintoja kodin eri tiloihin. Voit yhdistellä niitä myös toisiinsa, jolloin saat sisustukseen yhtenäisen ja ajattoman ilmeen.

Näytetään kaikki 8 tulosta

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00