myymälät

Kumipohjaiset matot

Onko eteisen matto liukas? Etsitkö mattoa, joka kestää vauhdikkaampaakin menoa? Kumipohjaiset matot ovat hyvä valinta esimerkiksi käytäville, kun halutaan, että matot pysyvät napakasti paikoillaan. 

Kumipohjainen matto pysyy paikoillaan 

Lateksipohjaiset matot ns. kumipohjaiset matot, ovat usein sileäpintaisia tai lenkkinukkaisia eteis- ja aulatilojen mattoja. Lateksipohjaus tekee maton pohjasta pitävän ja helpottaa näin ollen maton paikoillaan pysymistä. Kumipohjaiset matot ovat usein myös helppohoitoisia ja pölyämättömiä. Etenkin käytävämatoiksi hyvin paikoillaan pysyvä matto on paitsi käytännöllinen myös turvallinen valinta. Kumipohjainen matto pysyy paikoillaan myös vauhdikkaiden lemmikkien ja juoksevien lasten temmellyksessä. Kumipohjainen matto on myös hyvä valinta, jos matolla kuljetaan muuan muassa pyörätuolilla, tällöin matto ei lähde niin helposti rullautumaan pyörien alla.  

Valikoimastamme löytyy kattava valikoima erilaisia kumipohjaisia mattoja. Kuoseja ja värejä löytyy paljon, samoin kokoja. Jos haluat, että matto on todella helppohoitoinen, valitse sileäpintainen matto. Sileä pinta on helppo imuroida ja pitää puhtaana. Voit tarvittaessa pyyhkiä tahroja myös kostealla liinalla. Valitse sisustukseesi parhaiten sopiva väri. Sileäpintaisia mattoja löytyy sekä yksivärisinä että kuviollisina vaihtoehtoina. Yksivärisillä matoilla saat sisustukseen selkeyttä ja modernia ilmettä. Kuviollisilla matoilla saat puolestaan särmää ja vaihtelua. Voit myös yhdistellä yksivärisiä ja kuviollisia mattoja toisiinsa. Kumipohjaisissa sileäpintaisissa matoissa on harmaan, ruskean, pellavan ja mustan sävyjä. 

Jos puolestaan etsit hieman pehmeämpää vaihtoehtoa, voit valita ns. bukleematon, jonka pinta on pientä lenkkinukkaa. Maton pinta on pehmeä ja se joustaa hieman jalan alla. Kuoseja ja värejä löytyy paljon, samoin kokoja. Voit valita neutraaleja beigen ja harmaan sävyjä tai voit valita rohkeampia punaisen, terran ja vihreän sävyjä.  

Kumipohjaista mattoa valitessasi ota huomioon myös lattiamateriaali, jolle matto on tulossa. Esimerkiksi vinyylilattioille lateksipohjaus eli ns. kumipohja, ei sovellu. Kumipohjainen matto ei ole myöskään paras vaihtoehto lattialämmitteisiin tiloihin. 

Näytetään tulokset 1–12 / 25

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00