myymälät

Kuviolliset matot

Oletko etsimässä näyttävää mattoa olohuoneeseen? Haluatko säväyttää upealla kuosilla tai persoonallisella tyylillä? Etsitkö kirsikkaa kakun päälle? Kuviolliset matot tuovat sisustukseen sopivasti särmää.

Olohuoneen katseenvangitsija

Kuviolliset matot tuovat sisustukseen näyttävyyttä ja mielenkiintoa. Matolla voit helposti viimeistellä ja nivoa yhteen tilan sisustuksen. Voit valita rohkean ja voimakkaan kuvion koko sisustuksen keksipisteeksi tai jatkaa kodin muuta linjaa ja valita tyyliin sopivan maton. Kuviollisista matoista löytyy paljon vaihtoehtoja kaikkiin tiloihin ja huoneisiin. Matoista löytyy paljon erilaisia kuoseja, materiaaleja ja kokoja. Voit valita olohuoneen katseenvangitsijaksi nukkamaton pehmeissä pastellin sävyissä tai upean viskoosimaton graafisella kuviolla. Valikoimasta löytyy myös persoonallisia mattoja, jotka ovat kevyitä ja helppoja käsitellä.

Ole rohkea ja valitse upea kuviollinen matto koko olohuoneen katseenvangitsijaksi. Jos suosit neutraalimpaa linjaa, valitse rauhallisempi kuosi ja kuvio.

Näytetään tulokset 1–12 / 29

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00