myymälät

Lastenmatot

Etsitkö väriä ja iloa lastenhuoneeseen? Kenties lahjaidea perheen pienimmille? Lastenmatot ilahduttavat ihanilla väreillä ja leikkisillä kuoseilla koko perhettä.

Leikkisiä ja värikylläisiä lastenmattoja piristämään lastenhuoneita

Lastenhuoneen matot antavat lämpimän ja pehmeän alustan leikeille. Huristele hurjaa kyytiä pikkuautoilla liikennematolla tai köllöttele muuten vaan pehmeällä kuviollisella nukkamatolla. Piristä värikkäällä lastenmatolla lastenhuoneen tai leikkinurkan sisustusta.

Lasten suosikkimattoja ovat vuodesta toiseen leikkisät eläinhahmot, liikenne – ja automatot. Autoleikit kuuluvat olennaisena osana tiettyyn ikävaiheeseen. Myös eläinmatot, kuten pupu- nalle- dinosaurus- ja kissamatot ovat suosittuja. Lastenmatot ovat loistava lahjaidea pienille leikkijöille.

Kaikki valikoimamme lastenmatot ovat helppohoitoisia ja pölyämättömiä. Imuroi ja tuuleta lastenhuoneen mattoa säännöllisesti. Tahrat on helppo poistaa matosta pyyhkimällä kostealla siivousliinalla.

Tarvittaessa kaikki lastenmatot ovat vesipestäviä.

Anna lapsen valita mieleinen matto

Ilahduta leikki-ikäistä lasta liikennematolla, avaruusteemaisella lasten matolla tai suloisella eläinhahmolla. Isomman koululaisen huoneeseen suosikkimatto saattaa löytyä esimerkiksi valikoimamme nukkamatoista tai villamatoista.

Etkö löydä mieleistäsi mattoa valikoimamme lastenmatoista? Valikoimme matot lastenhuoneeseen päivittyvät meille sesongeittain, ja uutuuksia tulee meille usein valikoimiin.

Näytetään kaikki 12 tulosta

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00