myymälät

Nukkamatot

Etsitkö isoa ja pehmeää mattoa olohuoneeseen? Kaipaatko makuuhuoneeseen hotellimaista luksustunnelmaa? Valikoimamme nukkamatot ovat ihanan pehmoisia, helppohoitoisia ja sopivat kaikkiin kodin oleskelutiloihin.

Pehmeä nukkamatto tuo lämpöä ja kodikkuutta

Nukkamatot tuovat kotiisi lämpöä ja kodikkuutta. Pehmeät matot myös parantavat kodin akustiikkaa poistamalla kaikua. Nukkamatot ovat parhaimmillaan kodin oleskelutiloissa, kuten olohuoneessa ja makuuhuoneessa. Ne ovat pehmeitä, pörröisiä ja mukavia käytössä. Olohuoneessa isolla ja pehmeällä matolla on kiva viettää aikaa lasten tai lemmikkieläinten kanssa. Aamulla on ihanaa herätä, kun makuuhuoneessa on jalkojen alla matto, mihin varpaat voi upottaa. Nämä pehmeät tunnelmanluojat sopivat hyvin niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustustyyliin.

Valikoimastamme löydät pehmeitä yksivärisiä nukkamattoja luonnollisissa ja maanläheisissä sävyissä sekä sisustuksen väripilkkuja. Värikkäiden nukkamattojen valikoimasta löydät yksivärisiä ja kuviollisia mattoja.

Pese nukkamatto tarpeen mukaan

Kaikki valikoimamme nukkamatot ovat pölyämättömiä ja vesipestäviä. Etenkin isojen ja raskaiden mattojen pesuun suosittelemme pesulaa. Tuuleta ja imuroi nukkamattoa säännöllisesti, jotta pinta pysyy kuohkeampana. Älä kuitenkaan käytä tampparia tai robotti-imuria, sillä pyörivä harjas voi avata nukan kierrettä. Voit myös kevyesti kopistella mattoa pohjapuolelta, jotta nukan juuressa olevat roskat irtoavat. Älä kuitenkaan puistele mattoa.

Näytetään tulokset 1–12 / 47