myymälät

Ovi- ja kynnysmatot

Etsitkö tehokasta kuranpysäyttäjää? Onko sopivaa kynnysmattoa vaikea löytää? Kynnysmatto on usein ensimmäinen matto, joka tervehtii sinua kotiin tultaessa. Ei ole aivan sama minkälainen matto oven edustalle on hankittu. Ovi- ja kynnysmatot helpottavat arkea ja ovat käytännöllisiä. 

Pysäytä kura jo ulko-ovelle 

Ulkoa kulkeutuu sisälle kuraa ja hiekkaa, joka leviää helposti ympäri asuntoa. Ovi- ja kynnysmatoille onkin kotona paikkansa ja ne ovat käytännöllisiä pikkumattoja kodin eri tarpeisiin.  

Kynnysmatto on pieni, mutta tehokas kuran ja kosteuden pysäyttäjä. Tehokkainta kuranpysäyttäminen on, kun hankit maton tarvittaessa jo oven ulkopuolelle. Näin saat pahimmat kurat pysähtymään jo kynnykselle. Ulos kannattaa valita tarpeeksi rouhea matto, joka kestää pakkasta, aurinkoa ja sadetta. 

Kynnysmatto taipuu moneen tilaan 

Sisätiloissa ovi- ja kynnysmatoille löytyy paljon sopivia käyttökohteita. Ulko-oven eteen kannattaa tietysti hankkia tarpeeksi kestävä matto, joka pysäyttää kuran ja pysyy hyvin paikoillaan. Pesuhuoneen oven eteen voi olla järkevää hankkia pieni matto, jotta suihkun jäljiltä olevat märät jalat eivät kastele lattiaa. Kodinhoitohuoneesta on usein paljon kulkua ulos ja sisään, joten sinnekin kannattaa hankkia matto, joka kestää hiekan ja vastaleikatun nurmen kulkeutumisen kenkien mukana.  

Pikkumatoilla voit tietysti myös vain sisustaa, jolloin saat huoneeseen ilmettä ja jalan alle pehmeyttä. Hyödynnä pienet ovi- ja kynnysmatot myös mökillä ja parvekkeella. 

Valitse oikea materiaali 

Valikoimastamme löytyy runsaasti materiaaleja ja kuoseja. Polypropeenista valmistetut matot soveltuvat useimpiin tiloihin, osa matoista soveltuu myös ulos. Kuramatoiksi tarkoitetuissa kynnysmatoissa on napakka ja pitävä pohja, joten matot pysyvät hyvin paikoillaan. Materiaalit ovat usein helppohoitoisia ja tarvittaessa vesipestäviä. Ulos soveltuu hyvin esimerkiksi kookosharjasta tehty kynnysmatto, jonka pinta on rouhea ja pohja napakka. Kookosharjamatto on valmistettu luonnonmateriaalista ja se sopii vaativammallekin sisustajalle.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00