myymälät

Pienet matot

Etsitkö mattoa pieneen tilaan? Sopisiko pieni matto piristämään olohuoneeseen sisustusta? Pienet matot ovat helppo ja nopea ratkaisu täydentämään kodin sisustusta.  

Pienelle matolle on aina tilaa 

Pienet matot löytävät kotoa helposti paikkansa. Isoille matoille ei ole aina tilaa ja pieniä mattoja on myös kevyt ja helppo käsitellä. Sisustusta voi täydentää tilan mukaan, joko yhdellä tai useammalla pikkumatolla. Pikku matot ovat myös käytännöllinen valinta suojaamaan lattiaa kolhuilta ja naarmuilta esimerkiksi eteisessä ja keittiössä.  

Pienillä matoilla voit maustaa ja tuoda tilaan lisää väriä. Kylpyhuoneessa ja WC-tiloissa pikkumatot tuovat tilaan kodikkuutta ja pehmeyttä jalkojen alle. Etenkin vessatiloihin voi tehdä rohkeitakin valintoja värien ja kuosien suhteen. Kirkkaat värit piristävät ja antavat sisustukselle luonnetta.  

Valikoimastamme löytyy paljon erilaisia pieniä mattoja kodin eri tiloihin. Voit myös yhdistellä samasta matosta pieniä ja isoja kokoja toisiinsa. Tällöin kokonaisuus pysy rauhallisena ja selkeänä. Pikkumattoihin löytyy paljon eri materiaaleja, kuten puuvillaa, polypropeenia ja villaa. Meiltä löytyy myös kattava valikoima mattoja omilla mitoilla, jolloin saat juuri sinun kotiisi ja tilaan sopivan kokoisen maton.

Näytetään tulokset 1–12 / 35

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00