myymälät

Puuvillamatot

Haluatko kotiisi luonnonmateriaaleja? Oletko etsimässä kodikasta ja perinteistä mattoa? Puuvillamatot sopivat lähes kaikkiin kodin tiloihin. 

Puuvillamatot ovat kodikkaita

Puuvillamatot ovat kodikkaita ja perinteisiä mattoja, jotka soveltuvat kodin eri tiloihin. Ne ovat lähes aina vesipestäviä ja monet vielä molemmin puolin pidettäviä. Puuvilla on materiaalina miellyttävän pehmeä, hengittävä ja tuntuu mukavalta jalan alla.

Matot soveltuvatkin erinomaisesti kodin oleskelutiloihin, kuten olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Puuvillamatto on hyvä valinta myös keittiöön ja lastenhuoneeseen. Perinteiset puuvillamatot ovat suosittuja myös kesämökeillä ja ne ovat täydellinen valinta mummolatyyliin sisustavalle.

Paljon vaihtoehtoja monenlaiseen sisustukseen

Vaihtoehtoja löytyy valtavasti niin värien, koon kuin kuvioidenkin suhteen. Neutraalit beigen, harmaan ja valkoisen sävyt sopivat kauniisti hillittyyn sisustukseen, väreillä saat puolestaan tilaan pirteyttä ja kotoisuutta. Monenkirjava räsymatto voi olla myös olohuoneen katseenvangitsija, vaikka ympäristö olisi muuten neutraali. Matoista löytyy klassista tasaraitaa, kauniita kuvioita ja pelkistettyä yksiväristä pintaa. Puuvillamattoja on helppo myös yhdistellä toisiinsa. Kokonaisuus pysyy rauhallisena ja ehjänä, kun valitset yhden kuosin, mutta vaihtelet eri värejä kodin eri tiloihin. Etenkin perinteisissä puuvillamatoissa on usein hapsut, jotka viimeistelevät maton kodikkaan ilmeen. Hapsuton matto on puolestaan ilmeeltään modernimpi.

Puuvillamatoissa kannattaa huomioida, että maton sävy voi vaihdella eri tuotantoerien välillä. Kudotuissa matoissa näkyy käsityön leima ja esimerkiksi mattojen pituudet ja raitojen leveydet voivat vaihdella, tämä kannattaa huomioida etenkin, jos olet asettamassa kaksi mattoa rinnakkain. Ole tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluumme, me autamme sinua mattojen valinnassa.

Näytetään tulokset 1–12 / 20

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00