myymälät

Pyöreät matot

Sopisiko tilaan paremmin pyöreä matto, tai etsitkö mattoa pyöreän pöydän alle? Pyöreät matot tuovat sisustukseen vaihtelua.

Pyöreälle matolle on paikkansa

Jos tila on hankalan mallinen tai neliö, eikä suorakaiteen mallisista matoista löydy sopivaa kokoa, voi pyöreä matto olla hyvä vaihtoehto. Pyöreällä matolla saat tilaan pehmeyttä ja sillä voi tuoda esimerkiksi pitkänmalliseen tilaan vaihtelua ja mielenkiintoa. Pyöreä matto on luonteva valinta myös pyöreän pöydän alle. Muista valita tarpeeksi suuri matto, jotta ruokapöydän tuolit mahtuvat matolle. Pyöreä matto sopii hyvin myös tuolin alle, kylpyhuoneeseen tai pienen sivupöydän alle. Lastenhuoneeseen pyöreä matto on aina luonteva valinta. 

Valitse tilaan oikea matto

Pyöreistä matoista löytyy vaihtoehtoja eteistiloista olohuoneeseen. Eteiseen kannattaa valita helppohoitoinen ja hyvin paikoillaan pysyvä sileäksi kudottu matto. Olohuoneen sisustukseen saat pirteyttä valitsemalla kauniisti kiiltävän pyöreän viskoosimaton, tai pehmeän nukkamaton. Nukkamatoista löytyy paksuja ja pitkänukkaisia mattoja, jotka ovat parhaimmillaan olohuoneessa tuomassa sisustukseen pehmeyttä ja muhkeutta. Lyhytnukkainen ja tiivispintainen matto soveltuu erinomaisesti lastenhuoneeseen tai työhuoneeseen. Pyöreät matot tuovat sisustukseen mielenkiintoa, voit esimerkiksi katkaista pitkää käytävää pyöreällä matolla.

Pyöreistä matoista löytyy runsas väri- ja kokovalikoima. Matoista löytyy pehmeitä beigen sävyjä ja neutraaleja harmaan sävyjä. Erityisesti viskoosimatoista löytyy herkullisia värejä roosasta vihreään. Kokoja löytyy paljon ja voitkin yhdistellä eri kokoisia ja värisiä mattoja, jolloin saat esimerkiksi aulatilaan näyttävän kokonaisuuden.

Meillä on valikoimassa vaihtoehtoja, joista voimme valmistaa pyöreän maton myös mittojen mukaan, tällöin saat juuri sinun tilaasi sopivan maton.

Näytetään tulokset 1–12 / 19

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00