myymälät

Sileäksi kudotut matot

Etsitkö helppohoitoista ja käytännöllistä mattoa? Haluatko maton, joka sopii kaikkiin kodin tiloihin? Sileäksi kudotut matot voivat olla ratkaisu tähän ongelmaan. Kodin matot joutuvat usein kovalle kulutukselle, joten ei ole aivan sama mitä lattialle valitsee.   

Sileäksi kudotut matot soveltuvat lähes kaikkialle 

Sileäksi kudotut matot ovat helppohoitoisia ja kevyitä mattoja lähes kaikkiin kodin tiloihin. Materiaali on yleensä polypropeenia, joka on pölyämätöntä ja vesipestävää. Matot soveltuvatkin erinomaisesti esimerkiksi keittiöön, olohuoneeseen, eteiseen ja kodinhoitohuoneeseen. Useimmat pohjaamattomista matoista soveltuvat myös ulkotiloihin kuten terassille ja parvekkeelle.   

Sileäksi kudotut matot ovat kestäviä, joten ne ovat hyvä vaihtoehto tiloihin, jotka joutuvat kovalle kulutukselle. Matto myös suojaa esimerkiksi eteisessä lattiaa kulumiselta ja kolhuilta. Napakka pinta on helppo imuroida ja tarvittaessa pyyhkiä, joten matot soveltuvatkin erinomaisesti esimerkiksi lapsi- ja lemmikkiperheisiin.   

Sileäksi kudotuista matoista löytyy niin pohjattuja kuin pohjaamattomiakin vaihtoehtoja. Pohjaamattomat matot ovat kevyitä ja soveltuvat yleensä myös lattialämmiteisiin tiloihin. Matot kestävät hyvin kosteutta ja auringonvaloa, joten voit sisustaa myös ulkotilat kodikkaiksi ja yhtenäisen näköiseksi sisätilojen kanssa. Pohjaamattomat matot on helppo pestä ja ne kuivuvat nopeasti. Matot voivat olla liukkaita, joten ne voivat tarvita erillisen liukuesteen.   

Pohjatuissa matoissa on puolestaan lateksipohjaus, joka pitää maton napakasti paikoillaan, eli ne ovat hyvä valinta silloin kun matto ei saa olla liukas. Lateksipohjaiset matot eivät ole paras vaihtoehto lattialämmitteisiin tiloihin ja ne eivät sovellu ulkotiloihin.   

Sileäksi kudotuista matoista löytyy paljon vaihtoehtoja 

Matoista löytyy paljon eri kuoseja ja värejä ja sopivia vaihtoehtoja löytyy niin perinteiseen kuin moderniinkin sisustukseen. Laajassa värivalikoimassa on raikasta luonnonvalkoista, trendikkäitä pellavan ja beigen sävyjä, sekä ajattomia harmaan sävyjä ja aina tyylikästä mustaa. Yksiväriset matot on helppo yhdistää kodin muiden mattojen kanssa. Kuviollisilla matoilla saa puolestaan luotua tilaan näyttäviä yksityiskohtia ja katseenkiinnittäjiä. Kuvioita ja yksivärisiä mattoja voi myös yhdistellä, jolloin sisustukseen saa kaivattua vaihtelua. 

Paljon kokoja, myös omilla mitoilla 

Sileäksi kudotuissa matoissa on paljon vakiokokoja. Esimerkiksi eteiseen ja keittiöön lötyy paljon käytäväkokoja ja useita eri keskilattiakokoja olohuoneeseen ja ruokapöydän alle. Aina vakiomittaisista käytävämatosta ei löydy oikeaa kokoa, jolloin rullalta saadaan tehtyä matot myös mittojen mukaan. Tämä helpottaa esimerkiksi pitkien tai hankalan mallisten tilojen sisustamista. Omilla mitoilla tehtyihin mattoihin lisätään aina voimassa oleva kanttaushinta.    

 Valintaa helpottamaan osasta käytävämattomalleja voi tilata pienen mallipalan suoraan kotiin. Mallipalan avulla väristä ja laadusta voi vielä varmistua ennen tilausta. Kysy tarvittaessa lisää myymälöistä tai asiakaspalvelustamme.

Näytetään tulokset 1–12 / 28

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00