myymälät

Terassi- ja kuramatot

Etsitkö ulkotiloihin sopivaa mattoa? Kaipaatko kuranpysäyttäjää ulos oven edustalle tai tuulikaappiin?
Tutustu valikoimamme terassi- ja kuramatot valikoimaan.

Katseet kuramattoon

Eteisen kuramaton tarkoitus on pysäyttää kura tuulikaappiin tai eteistilaan. Kuramattojen voimakas
pintakuviointi kerää hiekan ja kuran tehokkaasti sisäänsä, niin että kura ei leviä ympäri kotia. Matosta hiekka on helppo imuroida pois.

Kuramaton valinnassa on tärkeää ottaa huomioon lattiamateriaali. Puu- ja parkettilattiat ovat herkkiä kosteudelle, esimerkiksi kenkien mukana tuleva kosteus menee lateksipohjaisen maton läpi. Vinyylipohjaiset matot pidättävät vettä paremmin, mutta kosteutta voi tiivistyä maton alle, siksi on tärkeää tarkistaa lattia säännöllisesti. Lattialämmitys asettaa myös omat vaatimuksensa kuramatoille. Lattialämmitteiseen tilaan tiivis lateksi- ja vinyylipohja eivät ole paras vaihtoehto. Älä peitä koko lattiaa tiiviillä matolla, tai valitse läpäisevämpi vaihtoehto. Kun valitset mattoa julkiseen tilaan, turvallisuus on ykkösasia. Valitse tarpeeksi iso ja jämäkkä kuramatto, jotta se pysyy hyvin paikoillaan.

Terassi- ja kuramatot sopivat ulkotiloihin

Kuramatto toivottaa sinut tervetulleeksi kotiisi! Kuramatot sopivat eteistilojen lisäksi ovenedustalle ulkotiloihin. Vinkki! Valitse ovenedustalle ja tuulikaappiintarpeeksi iso matto, jolloin sisätiloihin kantautuu vähemmän hiekkaa ja kuraa. Valitse sävy, joka sopii parhaiten kotisi väreihin. Kokeile ovenedustalla esimerkiksi luonnollista kookosharjamattoa.

Perinteinen terassimatto on säänkestävä ulkotilojen matto, jossa on pohjassa hengittävyyttä ja pitävyyttä parantavat nappulat. Terassimaton lisäksi valikoimamme sileäpintaiset säänkestävät helppohoitoiset matot sopivat ulkotiloihin parvekkeille tai terasseille. Sileäpintaisissa helppohoitoisissa matoissa on uv-suojaus, joten sävyt eivät haalistu auringossa.

Ulkotilojen mattojen hoitona säännöllinen imurointi ja tarvittaessa tasovesipesu.

Näytetään tulokset 1–12 / 15

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00