myymälät

Viskoosimatot

Etsitkö kotiisi upeaa ja näyttävää mattoa, jota on kuitenkin kevyt ja helppo käsitellä? Oletko mieltynyt klassisiin kuoseihin ja kauniiseen hehkuun? Viskoosimatot sopivat kodin paraatipaikoille.

Viskoosimatot ovat ohuita ja kevyitä mattoja kodin oleskelutiloihin. Matoista löytyy paljon kauniita kuoseja ja useita kokoja, joten löydät varmasti sopivan maton, vaikka olohuoneen sohvaryhmän yhteyteen. Viskoosimatot soveltuvat niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustukseen. Pelkistettyyn sisustukseen voit valita upean itämaisen kuosin huomion keskipisteeksi, tai tuoda perinteiseen sisustukseen ripauksen mausteisuutta.

Viskoosimatoissa on paljon koko- ja värivaihtoehtoja

Kokovaihtoehtoja on paljon. Matoista löytyy esimerkiksi sängynviereen sopivia pikkumattoja, erikokoisia käytävämattoja ja isoja keskilattiakokoja. Pyöreällä matolla saat sisustukseen vaihtelua, kokeile pyöreää mattoa esimerkiksi tuolin alle tai pyöreän pöydän alle. Laajasta kokovalikoimasta on helppo valita sopiva matto, valitsemalla tarpeeksi suuren maton saat tilan näyttämään rauhallisemmalta ja suuremmalta. Valikoimassa on myös käytävämattoa rullana, josta saat sopivan pituisen maton omilla mitoilla. 

Viskoosimatoista löytyy paljon eri värejä, upean punaisesta neutraaleihin harmaan sävyihin. Valitse sopiva väri korostamaan sisustuksen sävyjä tai piristä muuten neutraalia sisustusta. Kauniit vihreän sävyt ovat aina trendikkäitä ja luovat tilaan raikkaan ilmeen. Arvokas sininen sopii puolestaan hienostuneeseen ja ajattomaan sisustukseen. Punaisella matolla saat tilaan juhlavuutta ja roosan sävyt pehmentävät ilmettä. 

Viskoosimaton monet kuviot

Myös kuoseilla voi leikitellä mattoa valitessa. Upeat graafiset kuosit tuovat tilaan särmää ja saat huoneeseen helposti näyttävyyttä. Graafiset kuosit sopivat täydellisesti moderniin sisustukseen, mutta kokeile niitä rohkeasti myös klassisen sisustuksen pariksi. Itämaisilla kuoseilla loihdit puolestaan sisustukseen tyylikästä ajattomuutta. Voit yhdistellä itämaisia kuoseja toisiinsa ja loihtia sisustuksesta satulinnamaisen näyttävän. Itämainen kuosi piristää myös skandinaavisen pelkistettyä sisustusta. Hapsut viimeistelevät maton itämaisen ilmeen, modernimpaa ilmettä hakeville löytyy hapsuttomia malleja.

Keveyttä ja kaunista kiiltoa

Viskoosimatot ovat tyypillisesti ohuita ja kevyitä, mattoja onkin helppo käsitellä ja liikutella. Viskoosimatoissa on lyhyt kauniisti kiiltävä nukka ja nukan suunta vaikuttaa myös maton väriin, eli matto on väritykseltään vaaleampi tai tummempi nukan suunnasta riippuen. Vinkkinä kannattaakin kääntää mattoa molempiin suuntiin ja valita itselle mieluisampi nukan suunta.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00