myymälät

Uutuudet

Etsitkö sisustamisen uutuuksia? Onko sinulla uusi matto etsinnässä olohuoneeseen, keittöön tai eteiseen? Uutuudet valikoimastamme löydät kaikki viimeisenä valikoimaamme saapuneet uudet matot sekä sisustustuotteet. Tervetuloa tutustumaan!

Uutuudet inspiroivat

Etsitkö modernia, perinteistä, boheemia tai minimalistista mattoa? Meillä on löydät vaihtoehtoja jokaiseen sisustusmakuun. Uutuusmattovalikoimamme löydät useita eri kokoisia mattoja, joten löydät varmasti juuri sopivan koon olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, keittiöön tai vaikka eteiseenkin.

Mattomallistomme päivittyy meillä noin kaksi kertaa vuodessa. Uutuuksia tulee valikoimaamme tasaisesti erityisesti keväisin ja syksyisin. Mattomallistoamme inspiroi nyt erityisesti ajattomat luonnonmateriaalit, kuten villa- puuvilla ja juutti. Luonnomateriaalista valmistettuja mattoja täydentää helppohoitoiset matot, jotka sopivat kaikkii kodin tiloihin eteisestä keittiöön.

Mattomallistomme on jaettu kahteen tuoteperheeseen. NOKOHOME ja ihankotona tuoteperheiden valikoimasta löydät kauniita toisiinsa sopivia tuotteita helpottamaan arkeasi. NOKOHOMEn mallisto koostuu pelkistetyistä ja skandinaavisen tyylikkäistä matoista pehmeissä sävyissä. Jos rakastat värejä ja kuoseja, löydät kotisi matot ihankotona tuoteperheen valikoimasta.

Laatu on meille tärkeää, ja siksi olemme valinneet uutuumallistoomme laadukkaita materiaaleja luotettavilta valmistajilta. Uusien mattojen on tarkoitus kestää aikaa ja käyttöä, samalla kun ne lisäävät kodin viihtyisyyttä ja tyylikkyyttä.

Näytetään tulokset 1–12 / 58

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00