myymälät

Isot matot

Näyttääkö matto liian pieneltä? Etsitkö isoa mattoa ruokapöydän alle? Haluatko olohuoneeseen suuren maton, joka kokoaisi huonekalut kauniiksi kokonaisuudeksi? Isot matot ovat näyttäviä ja tuovat tilaan vaikuttavuutta. 

Valitse tilaan tarpeeksi suuri matto 

Maton koolla on tilaan ja tilan tuntuun suuri merkitys. Liian pieni matto voi saada tilan näyttämään rauhattomalta ja pienemmältä, kuin mitä se todellisuudessa on. Tarpeeksi isolla matolla saat olohuoneeseen rauhallisen ja seesteisen ilmeen. Valitsemalla sohvaryhmän yhteyteen tarpeeksi suuren maton, saat koottua huonekalut yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, jolloin huoneen ilmeestä tulee selkeämpi. Sohvasta olisi hyvä mahtua matolle ainakin etujalat. Huomioi vielä kulkuväylät, eli jätä kalusteiden väliin avaruutta, jotta liikkuminen olisi helppoa ja esteetöntä.  

Makuuhuoneeseen saat isolla matolla hotellimaista ja ylellistä ilmettä. Voit valita perinteisten sängynvierusmattojen sijaan myös yhden isomman maton, jonka sijoitat sängyn alle. Valitse tarpeeksi suuri matto, jotta mattoa jää riittävästi näkyviin myös sängyn sivuille.  

Isot matot ovat hyviä valintoja myös keittiöön. Etenkin ruokapöydän alle kannattaa valita tarpeeksi suuri matto, jotta kaikki tuolin jalat mahtuvat matolle yhtä aikaa. Tällöin tuolia on mukavampi liikutella, eikä maton reunat joudu niin kovalle kulutukselle. Ruokaryhmä nousee myös paremmin esille suurella matolla. Iso matto myös suojaa lattiaa naarmuilta.

Meiltä löytyy valikoimasta paljon eri kokoisia isoja mattoja. Esimerkiksi 140×200, 160×230 ja 200×290 kokoisia mattoja löytyy useita. Myös jättikokoa 240×340 kokoa löytyy. Isoja mattoja on saatavilla myös omilla mitoilla. Meiltä löytyy tuotteita, joista saadaan tehtyä mattoja aina 400 cm leveyteen saakka. Meiltä löytyy isoja kokoja myös tilauksesta, kysy lisää myymälöistä tai asiakaspalvelustamme. 

Näytetään tulokset 1–12 / 40

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00