myymälät

Kokolattiamatot

Etsitkö makuuhuoneeseen pehmeää ja ylellistä mattoa? Haluatko parvekkeelle maton, joka peittää koko lattian? Kokolattiamattojen suosio on vaihdellut vuosien saatossa, ja välillä ne ovat sisutuksessa enemmän pinnalla. Nykyisin on saatavilla hyviä ja käytännöllisiä materiaaleja, joten kokolattiamatot soveltuvatkin lähes kaikkiin tilohin.

Kokolattiamatto soveltuu moneen paikkaan

Kokolattiamatto on hyvä valinta tilaan, johon halutaan hotellimaisuutta ja yhtenäistä pintaa. Kokolattiamatot vaimentavat askelääniä ja nukkapintainen matto sitoo itseensä myös ilmassa leijailevaa pölyä.

Keinokuituiset kokolattiamatot on valmistettu tavallisimmin polypropeenista tai polyamidista. Materiaalina ne ovat kestäviä ja likaa hylkiviä. Maton pinta voi olla lyhytnukkainen ja tiivispintainen tai sileäksi kudottu. Materiaali on pölyämätöntä ja helppo pitää puhtaana. Maton leveys on yleensä 400 cm, joten siitä saadaan yhtenäinen matto jo melko suureen tilaan.

Mattovalikoimasta löytyy paljon vaihtoehtoja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Osa materiaaleista soveltuu jopa ulkotiloihin, esimerkiksi lasitetulle parvekkeelle tai katetulle terassille ja kesäkeittiöön. Materiaali kestää kosteutta, eikä haalistu auringon vaikutuksesta. Jos puolestaan etsit pehmeää ja tyylikästä vaihtoehtoa makuuhuoneeseen, on lyhytnukkainen matto hyvä valinta. Nukkapintainen matto vaimentaa tehokkaasti myös askeleiden ääniä, mikä on tietysti etu makuuhuonetiloissa. Makuuhuoneen yhteydessä olevan vaatehuoneen saat kokolattiamatolla yhdistettyä kauniisti ja saumattomasti makuuhuoneeseen. Käyttökohteita on runsaasti sisätiloista aina ulos saakka.

Valikoimastamme löytyy myös runsaasti luonnonmateriaalista valmistettuja kokolattiamattoja. Pääosin kokolattiamatot ovat materiaaliltaan sisalia ja villaa tai näiden yhdistelmiä. Luonnonmateriaaleista valmistetut kokolattiamatot ovat ilmeeltään rouheita ja tyylikkäitä. Matot sopivat kuiviin sisätiloihin, kuten olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Kysy lisää asiakaspalvelustamme tai myymälöistämme.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00