myymälät

Kotisi mittaiset matot

Kaikki tuotteet
Kategoriakuva mittatilausmatot

Mittatilausmatot ilman toimituskuluja!

Tilaa kotisi mittaiset matot nyt ilman toimituskuluja Postipakettina.

Voimassa 1.7. saakka yli 29 € ostoksiin. Ei koske kotiintoimitusta eikä yli 200 cm leveitä mattoja.

Tutustu valikoimaan
mattokymppi palvelu mattojen korjauspalvelu

Mittatilausmatot

Etsitpä mattoa kotiin, mökille, veneeseen, asuntoautoon tai työpaikallesi, meiltä saat juuri sinun mittoihisi sopivan maton. Mittatilausmatot voivat olla sinulle sopivin ratkaisu. 

Valmistamme mattoja mittojen mukaan omassa ompelimossamme Jyväskylässä. Tutustu mittatilausmattojen laajaan valikoimaamme.

Kesälahti keinutuolimatto

Uutuudet

Etsitkö sisustamisen uutuuksia? Onko sinulla uusi matto etsinnässä olohuoneeseen, keittöön tai eteiseen? Uutuudet valikoimastamme löydät kaikki viimeisenä valikoimaamme saapuneet uudet matot sekä sisustustuotteet. Tervetuloa tutustumaan!

ajankohtaista nyt

Kevään saapuessa ja lämpötilan noustessa on aika avata terassikausi. Terassin sisustaminen on tärkeä osa ulkotilojen viihtyisyyttä, ja yksi keskeinen elementti on terassimaton valinta. 

lue lisää

uusin blogi

Kun aurinko alkaa lämmittää ja kesän kaunis sää kutsuu meidät ulos, on aika päivittää kotimme sisustus kesäkuntoon. Matolla päivität sisustuksen helposti. Tutustu valikoimaamme ja löydä parhaat puuvillamatot kesään.

lue lisää
Toimitus kotiovelle
Mittatilausmatot meiltä kotiin toimitettuna
asiakaspalvelu
Joustavat maksutavat Klarnalla

Outlet

Etsitkö edullista mattoa netistä? Tutustu Matto-outlet valikoimaamme. Matto-outlet valikoimasta löydät mattoja, jotka on hinnoiteltu nyt erityisen houkuttelevasti. Etsitpä sitten värikkäitä, yksivärisiä, moderneja tai perinteisiä mattomalleja, löydät ne kaikki löytönurkan valikoimastamme.

Tuote-kategoriat

Mattokympiltä löydät Suomen laajimman mattovalikoiman. Tutustu laajaan valikoimaamme puuvillamattoja, villamattoja, nukkamattoja ja helppohoitoisia käytävämattoja.

Mattokauppaa jo vuodesta 1975

Me kunnioitamme perinteitä, mutta haluamme olla osana myös tulevaisuuden koteja.

meistä

Monet ideat ja päätökset ovat aivan oikeastikin saaneet alkunsa saunan lauteilla. Kun siihen lisätään vielä häät ja sattumukset, voi syntyä Mattokympin kaltaisia yrityksiä. Eletään vuotta 1975. Thomas ja Riitta Leppänen ovat tavanneet muutama vuosi aikaisemmin.

hoito-ohjeet

Oikein hoidettuna matosta on sinulle iloa pidempään!
Usein matolle hoidoksi riittää säännöllinen imurointi ja tuuletus. Vältä maton turhaa vesipesua. Kaikki materiaalikohtaiset tarkemmat hoito-ohjeet ja vinkit löydät seuraamalla alla olevaa linkkiä.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00